19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung ανακοινώνει την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23

    Η Samsung Electronics Co. Ltd. ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια διάθεση της κορυφαίας σειράς smartphone Galaxy S23, η οποία σημείωσε εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά την περίοδο της προπαραγγελίας.

    Οι προπαραγγελίες για τη σειρά Galaxy S22, το περασμένο έτος, είχαν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία, με αριθμούς υπερδιπλάσιους από εκείνους της σειράς Galaxy S21 από την πρώτη μόλις εβδομάδα. Φέτος, τα αποτελέσματα των προπαραγγελιών ήταν ακόμη υψηλότερα από αυτά της σειράς Galaxy S22, με το 60% των καταναλωτών να επιλέγουν το πιο premium μοντέλο της σειράς, Galaxy S23 Ultra.

    «Η μεγάλη δυναμική που παρατηρούμε είναι αντίστοιχη του ενθουσιασμού των πελατών για τα προϊόντα που διευρύνουν τα όρια της τεχνολογίας και τους δίνουν την ελευθερία να εκφραστούν δημιουργικά», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics. «Οι φετινοί αριθμοί προπαραγγελιών αποδεικνύουν την ισχυρή εμπιστοσύνη των πελατών μας αλλά και τη δέσμευσή μας για καινοτομία και βιωσιμότητα που συνεχίζει να έχει απήχηση στους καταναλωτές».

    Tο Galaxy S23 Ultra πρωταγωνιστεί με τον νέο αισθητήρα Adaptive Pixel 200MP και το εμβληματικό ενσωματωμένο S Pen. Η σειρά Galaxy S23, που διαθέτει επίσης τα Galaxy S23+ και Galaxy S23, αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή απόλυτης εμπειρίας premium smartphone της Samsung. Διαθέτει ένα επικό σύστημα καμερών που προσφέρει στους χρήστες περισσότερη ελευθερία να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους και τα πιο γρήγορα γραφικά1 για smartphones στον κόσμο χάρη στην πλατφόρμα φορητών συσκευών Snapdragon® 8 Gen 2 για Galaxy.

    Η σειρά Samsung Galaxy S23 εισάγει, επίσης, ασφάλεια επόμενου επιπέδου στα smartphones με το Samsung Message Guard. Αυτό το ισχυρό εργαλείο sandboxing προστατεύει προληπτικά από επιθέσεις εκμετάλλευσης «μηδενικού κλικ». Πρόκειται για ένα νέο είδος κυβερνοεπίθεσης, όπου και μόνο η λήψη μιας εικόνας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο μια συσκευή – ακόμη και χωρίς την αλληλεπίδραση του χρήστη. Το Samsung Message Guard λειτουργεί ως εικονική καραντίνα, παγιδεύοντας επιβλαβείς εικόνες και διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες λαμβάνουν ασφαλείς εικόνες. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Samsung Message Guard επισκεφθείτε το www.samsungmobilepress.com/feature-stories/samsung-message-guard-protects-you-from-new-and-invisible-threats.

    Από τις 17 Φεβρουαρίου 2023, τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23 είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε τέσσερις ματ αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση: Phantom Black, Cream, Green και Lavender.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles