15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung διευρύνει τα brands Exynos και ISOCELL για να συμπεριλάβει λύσεις Automotive-Grade

    Η Samsung Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στην προηγμένη τεχνολογία των ημιαγωγών, ανακοίνωσε σήμερα δύο νέα brands για λύσεις αυτοκίνησης, Samsung Exynos Auto και Samsung ISOCELL Auto, με στόχο να φέρει τεχνολογίες αιχμής στην επεξεργασία εφαρμογών και τους αισθητήρες εικόνας στον δρόμο.

    Samsung Exynos Auto_image 1

    «Οι νέες λύσεις, Exynos Auto και ISOCELL Auto, φέρνουν στον τομέα της αυτοκίνησης τις δοκιμασμένες στην αγορά τεχνολογίες της Samsung με τα προηγμένα χαρακτηριστικά και την ανθεκτικότητα που απαιτούνται από την αγορά», δήλωσε ο Kenny Han, Vice President του Device Solutions Division της Samsung. «Με ταχείες τηλεπικοινωνίες, ακριβή ανίχνευση και ισχυρές επεξεργαστικές δυνατότητες, οι λύσεις αυτοκίνησης με την υπογραφή της Samsung Auto θα επιτρέπουν νέες εμπειρίες οδήγησης στην επόμενη γενιά των έξυπνων οχημάτων».

    Οι επεξεργαστές Exynos της Samsung έχουν αναγνωριστεί για την απόδοση και τη σταθερότητά τους από την πρώτη εμφάνιση τους το 2011. Επιπλέον των ισχυρών και ταυτόχρονα αξιόπιστων χαρακτηριστικών που διαθέτουν οι εκδοχές Exynos για κινητές συσκευές, η Exynos Auto ανταποκρίνεται στις ανάγκες της βιομηχανίας για πιο σκληρές συνθήκες περιβάλλοντος, επιτρέποντας στους κατασκευαστές να αναπτύξουν καινοτόμες εφαρμογές για infotainment, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (Advanced Driving Assistance Systems) και τηλεματική.

    Οι επεξεργαστές που διατίθενται από την Exynos Auto χωρίζονται σε τρεις υποκατηγορίες: τη σειρά Exynos Auto V για προηγμένα συστήματα in-vehicle infotainment (IVI), τη σειρά Exynos Auto A για ADAS και τη σειρά Exynos Auto T για λύσεις τηλεματικής.

    Samsung ISOCELL Auto_image 2

    Οι αισθητήρες εικόνας ISOCELL της Samsung έχουν φέρει τις καινοτόμες τεχνολογίες απεικόνισης στις κινητές συσκευές από το 2017. Βασισμένοι στην πρωτοποριακή τεχνολογία της εταιρείας για την απομόνωση των pixels, την ISOCELL, οι αισθητήρες προσφέρουν μεγαλύτερη ορατότητα του δρόμου και του περιβάλλοντος, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ παράλληλα επιτρέπουν την πιο ακριβή αναγνώριση αντικειμένων. Κάτι τέτοιο επιτρέπει, για παράδειγμα, στα οχήματα να αντιλαμβάνονται τις οδικές συνθήκες ή τους πιθανούς κινδύνους ακόμη και κατά την οδήγηση μέσα σε σήραγγες ή κάποιο άλλο περιβάλλον με συνθήκες υψηλής αντίθεσης.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles