24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung επιβεβαιώνει την ανακοίνωση του Galaxy Note II στις 29 Αυγούστου στο Βερολίνο

    Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν, έτσι κι αλλιώς, εδώ και πολύ καιρό, εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε στο Reuters ότι το νέο Galaxy Note II θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου στο Βερολίνο, στο πλαίσιο ειδικού “mobile unpacked” event κατά τη διάρκεια της IFA 2012.

    Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει, σύμφωνα με τις φήμες, οθόνη 5.5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.7GHz, κάμερα 12MPixels, τα ίδια Nature UX Android customizations που συναντήσαμε στο Galaxy S III και (ελπίζουμε) τη νέα έκδοση Jelly Bean του Android.

    Φαίνεται, πάντως, ότι αυτή δε θα είναι η μόνη ανακοίνωση της Samsung στο Βερολίνο, με τις αναφορές να θέλουν να παρουσιάζεται και μία νέα ταμπλέτα από τους Κορεάτες.

    Και μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται στην “καρδιά” του, φαίνεται όμως πως το τέλος του, αλλά και οι αρχές του φθινοπώρου, μας επιφυλάσσουν νέες εντυπωσιακές παρουσίες στον κόσμο της κινητής. Ας μην ξεχνάμε ότι και το νέο iPhone είναι πλέον προ των πυλών και η αγωνία των πωρωμένων fans φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles