18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συνέβησαν οι εκρήξεις των Galaxy Note 7…

    Πολλές οι συζητήσεις για την υπόθεση Note 7 και την απόσυρση της συσκευής καθώς υπήρξαν περιστατικά εκρήξεων και προβλημάτων με την μπαταρία. Η Samsung πραγματικά έχει λάβει σοβαρά το ζήτημα (και η απόσυρση το αποδεικνύει) παρόλο που τα περιστατικά αφορούσαν ένα πολύ μικρό ποσοστό των συσκευών που είχαν διατεθεί.

    note7

    Φυσικά το ελάττωμα ήταν στις μπαταρίες της συσκευής (πιθανότατα όπως έχει διαρρεύσει από τον προμηθευτή της εταιρείας SDI) ωστόσο τώρα στο αγγλικό site της εταιρείας η Samsung προχωρά ένα βήμα παρακάτω και εξηγεί γιατί συνέβη αυτό.

    Σημειώνει ότι η υπερθέρμανση του κελιού της μπαταρίας λαμβάνει χώρα “όταν η άνοδος και η κάθοδος έρθουν σε επαφή”, λόγω ενός “πολύ σπάνιου κατασκευαστικού σφάλματος”.

    Επιπρόσθετα η Samsung αποκαλύπτει ότι από τις 35 εκρήξεις για τις οποίες ενημερώθηκε από τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών της, 17 συνέβησαν στην Κορέα, 17 στις ΗΠΑ και 1 στην Ταϊβάν. Σημειώνει πάντως ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

    Τέλος, δεν επιβεβαιώνει επίσημα ότι η SDI είναι ο κατασκευαστής των ελαττωματικών μπαταριών, σημειώνοντας ότι δουλεύει με πολλούς προμηθευτές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles