14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung ευχαριστεί την Apple για τον “πόλεμο” στο Galaxy Tab

    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και οι Κορεάτες έχουν αρχίσει να την παίρνουν. Έτσι, ο αντιπρόεδρος του τμήματος τηλεπικοινωνιών της Samsung Αυστραλίας, Tyler McGee, δε δίστασε να δηλώσει ότι η απαγόρευση πωλήσεων του Galaxy Tab στη χώρα, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Apple για θέματα παραβίασης πατεντών, αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για την ταμπλέτα των Κορεατών. Η όλη υπόθεση, σύμφωνα με τον McGee, έχει κάνει το Samsung Galaxy Tab πασίγνωστο στη χώρα.

    “Τελικά, η ευαισθητοποίηση των μέσων ενημέρωσης έκανε σίγουρα το Galaxy Tab 10.1 πασίγνωστο σε σχέση με το τι θα μπορούσε να είναι με βάση την επένδυση που κάναμε γι’ αυτό” αναφέρει ο ίδιος. Η Samsung Αυστραλίας μάλιστα, σε μία προσπάθεια να κεφαλαιοποιήσει τα “15 αυτά λεπτά δημοσιότητας” τοποθέτησε κάποιες “έξυπνες” διαφημίσεις “εκδίκησης” στις εφημερίδες της χώρας με το slogan “Η ταμπλέτα που η Apple προσπάθησε να σταματήσει”.

    Η στάση της δε μας ξαφνιάζει, καθώς η κορεατική εταιρεία απολαμβάνει πλέον τους “καρπούς” της “δωρεάν διαφήμισης” μετά την απώλεια εσόδων που υπέστη, καθώς το Samsung Galaxy Tab έμεινε εκτός αγοράς, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας του, για δύο περίπου μήνες.

    Πηγή: The Register

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles