22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Samsung GALAXY S4 και τα Public συγκεντρώνουν χιλιόμετρα για καλό σκοπό

    [δελτίο τύπου] To Σάββατο 25 Μαΐου σας προσκαλούμε παρέα με το νέο Samsung GALAXY S4 στο Public στο Σύνταγμα και στο Athens Metro Mall για να συγκεντρώσουμε χιλιόμετρα για καλό σκοπό!

    To Samsung GALAXY S4 σε βοηθάει να παρακολουθείς τη φυσική σου κατάσταση μέσω της εφαρμογής SHealth. Έτσι, παραμένεις πάντα δραστήριος και γυμνασμένος!

    shealth

    Δοκίμασε το νέο smartphone Samsung GALAXY S4 στα Public και βοήθησε μας να συγκεντρώσουμε χιλιόμετρα συμμετέχοντας στον αγώνα στατικού ποδηλάτου! Όσα περισσότερα χιλιόμετρα μαζέψουμε, τόσο περισσότερα χρήματα θα συγκεντρώσουμε για την ενίσχυση του φορέα ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

    Έλα το Σάββατο, 25 Μαΐου από τις 12.00 έως τις 14.00 στο Public του Athens Μetro Mall για να συμμετάσχεις σε έναν αγώνα στατικού ποδηλάτου. Παρέα θα σου κρατήσουν η Μαρία Κωσταντάκη και οι μουσικές του MAD radio!

    Στο Public στο Σύνταγμα, από τις 11.00 έως τις 16.00, ρυθμό στο πετάλι σου θα δώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Βραχνός.

    Σε περιμένουμε το Σάββατο 25 Μαΐου, στα Public στο Σύνταγμα και στο Athens Metro Mall για έναν αγώνα στατικού ποδηλάτου παρέα με απολαυστικές μουσικές!

    Βοήθησε μας να συγκεντρώσουμε χιλιόμετρα και εμείς θα στηρίξουμε τον φορέα ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Το Σάββατο 25 Μαΐου ετοιμάσου για ορθοπεταλιές!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles