15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung και ο οίκος Maison Margiela ανακοινώνουν μια συνεργασία που σπάει τους κανόνες

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. και ο γαλλικός οίκος υψηλής ραπτικής Maison Margiela ανακοίνωσαν την πρώτη τους συνεργασία, για τη δημιουργία του ανατρεπτικού Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition.

    Η Samsung και η Maison Margiela, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον επανασχεδιασμό του νεότερου μέλους της οικογένειας Galaxy και παρουσιάζουν ένα Galaxy Z Flip4 που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την υψηλή ραπτική, το limited edition Samsung Galaxy Z Flip4 δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να γιορτάσουν την μοναδικότητά τους.

    Το τέλειο ζευγάρι

    Η κουλτούρα της Samsung συνδυάζεται ιδανικά με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του οίκου μόδας Maison Margiela, που βασίζεται στην αψήφιση των κανόνων, την ανατροπή και την απόρριψη του συμβατικού. Κάθε στοιχείο αυτής της ειδικής έκδοσης εστιάζει στην πρωτοτυπία και τις αξίες της Margiela αναδεικνύοντας τον αυθεντικό πυρήνα και την ουσία της μάρκας.

    Δημιουργία ενός ριζοσπαστικού σχεδίου

    Στοιχεία της εμβληματικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας του Maison Margiela εφαρμόστηκαν προσεκτικά σε πολλές πτυχές του Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition, από το ίδιο το smartphone μέχρι το UX, τις προστατευτικές θήκες και τη συσκευασία του.

    Galaxy Z Flip4: Το χαρακτηριστικό συμπαγές λευκό χρώμα της Maison Margiela με ματ φινίρισμα «έντυσε» στο smartphone με μια σταγόνα γκρι, για να δημιουργήσει τη βέλτιστη απόχρωση του λευκού. H συσκευή αναδεικνύει, επίσης, την “décortiqué” τεχνική διακόσμησης του Maison Margiela, η οποία απογυμνώνει τα εξωτερικά στρώματα ενός αντικειμένου για να εκθέσει τον πυρήνα του, με λεπτές, ημιδιαφανείς γραμμές που υποδηλώνουν τα εσωτερικά κυκλώματα του τηλεφώνου.

    UX: Για αυτή την ειδική έκδοση, έχει δημιουργηθεί ένα εντελώς νέο σχέδιο UX, που περιλαμβάνει wallpapers και εικονίδια. H τεχνολογία paintbrush σχεδιάστηκε με μια προηγμένη τεχνική τρισδιάστατης μοντελοποίησης για να αποτυπώσει την υφή μιας τραχιάς πινελιάς. Ακόμη, η συσκευή ενσωματώνει την κίνηση σάρωσης μιας ακτινογραφίας, δημιουργώντας μια διαφανή εμφάνιση.

    Αξεσουάρ: Η ειδική έκδοση συνοδεύεται από δύο εμβληματικές θήκες. Η πρώτη αποτελείται από ένα μοναδικό δερμάτινο κάλυμμα που αντιστοιχεί στην εμβληματική τεχνική bianchetto του οίκου. Η τεχνική αυτή αναδεικνύει την ομορφιά ενός αντικειμένου μέσα από την απλότητα ενός λευκού καμβά και του εμβλήματος των τεσσάρων βελονιών του, που υποδηλώνει ανωνυμία. Η θήκη έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δημιουργεί μια μοναδική υφή που λειτουργεί σαν καμβάς και μπορεί να αλλάζει μορφή με την πάροδο του χρόνου. Η δεύτερη θήκη είναι μια αναφορά στο εμβληματικό δαχτυλίδι με αριθμητική κωδικοποίηση του Maison Margiela, ως σημείο αναφοράς στο DNA του οίκου μόδας.

    Το κουτί αποτελεί από μόνο του ένα έργο τέχνης, αντανακλώντας την ανατρεπτική φιλοσοφία του οίκου, και αφήνοντας εκτεθειμένη την τραχιά επιφάνεια του εσωτερικού υλικού για να προσφέρει ένα σχέδιο συσκευασίας που δεν έχει ξαναδεί.

    «Η Samsung και η Maison Margiela διαθέτουν κοινή αντίληψη, σπάνε τις συμβάσεις και εμπνέουν τους ανθρώπους να γιορτάσουν την ατομικότητά τους, επομένως αυτή η συνεργασία δεν αποτελεί εξαίρεση. Με αυτή τη συνεργασία, που συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία και μοναδικό σχεδιασμό, θέλουμε να μπορείτε να εκφράσετε τον αληθινό σας αυθεντικό εαυτό και να γιορτάσετε αυτό που σας κάνει μοναδικούς», σημείωσε η Stephanie Choi, EVP & CMO του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles