25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung στη μεγαλύτερη εξαγορά της: Αποκτά την Harman έναντι 8 δισ. δολαρίων!

    Η Samsung ανακοίνωσε πριν λίγο την εξαγορά της αμερικανικής εταιρείας ήχου Harman, σε μια συμφωνία που φτάνει σε αξία τα 8 δισ. δολάρια, όλα σε μετρητά. Η μεγαλύτερη εξαγορά όλων των εποχών της κορεατικής εταιρείας την τοποθετεί έτσι στον “αφρό” και της αυτοκινητοβιομηχανίας – τομέας που δραστηριοποιείται έντονα η Harman. Πρόκειται για μία αγορά αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τις εταιρείες τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, καθώς τα αυτοκίνητα γίνονται περισσότερο connected.

    samsung

    “Η Harman συμπληρώνει τέλεια τη Samsung σε τεχνολογία, προϊόντα και λύσεις και, το ότι οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους, είναι μια φυσική επέκταση της στρατηγικής μας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, κάτι που επιδιώκουμε για κάποιο χρονικό διάστημα”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Samsung, Oh-Hyun Kwon, σε δελτίο τύπου για την εξαγορά, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

    Η Harman, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά με μια σειρά από brands συμπεριλαμβανομένων των Harman Kardon, AKG και JBL, αναμένει διπλασιασμό των εσόδων της κατά τα επόμενα πέντε χρόνια. Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποίησε συμφωνίες με ομίλους συμπεριλαμβανομένων των Fiat Chrysler και General Motors.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles