16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung στηρίζει την QLED τεχνολογία και στην IFA 2017 κλέβει την παράσταση με την παρουσίαση της Q8F!

    H Samsung ως γνωστόν ανήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις στον τομέα των smart τηλεοράσεων, καθώς τα προϊόντα της διακρίνονται για την αξιοπιστία και για τα ανεπτυγμένα high-tech χαρακτηριστικά. Για αυτό και στο πλαίσιο της IFA 2017, ύστερα από την εκτενή παρουσίαση του εναλλακτικού «The Frame Concept» με την ανακοίνωση ενός ακόμη μοντέλου 43 ιντσών (που ουσιαστικά συνενώνει την έννοια του “art” με την ύπαρξη της τηλεόρασης στο οικιακό περιβάλλον), η κορεατική εταιρεία μας έδωσε επίσης μία καλή γεύση από τη νέα σειρά Q8F που έρχεται για να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την ευρεία γκάμα των QLED τηλεοράσεων της Samsung, μία τεχνολογία που η Samsung υποστηρίζει φανατικά!

    Με την προσθήκη των μοντέλων Q, η σειρά τηλεοράσεων QLED 2017, που διατίθεται στην Ευρώπη, έχει επεκταθεί πλέον σε 14 μοντέλα. Οι προτάσεις της Samsung με τα μοντέλα τηλεοράσεων QLED Q9, Q8 και Q7, αντιπροσωπεύουν την πιο ολοκληρωμένη σειρά premium τηλεοράσεων, που εκτείνεται από 49’’ έως 88’’ ίντσες και περιλαμβάνει οχτώ επίπεδες και έξι κυρτές οθόνες. Ειδικότερα, τα μοντέλα Q8F είναι τα πρώτα μοντέλα με επίπεδη οθόνη της σειράς Q8 των τηλεοράσεων QLED.

    Παράλληλα, ο νέο μοντέλο 43’’ της «The Frame» συμπληρώνει τη lifestyle σειρά τηλεοράσεων, που μέχρι και σήμερα  περιελάμβανε τα μοντέλα 55’’ και 65’’. Μέσα από τη λειτουργία Art Mode, η «The Frame», εκτός από την χρήση της ως τηλεόραση, αξιοποιείται και ως διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι, προβάλλοντας έργα τέχνης, καθώς και προσωπικές φωτογραφίες. Μέσω του Art Store, οι χρήστες θα μπορούν σύντομα να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 πασίγνωστα έργα τέχνης, από διάσημα μουσεία και γκαλερί από όλο τον κόσμο, όπως τα LUMAS, Saatchi Art, Sedition και το Μουσείο Prado.

    Τα μοντέλα της σειράς Q8F θα είναι σύντομα διαθέσιμα και η εκδοχή 43’’ της «The Frame» θα ξεκινήσει σταδιακά την κυκλοφορία της στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles