18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung θα κατασκευάσει όλα τα νέα κορυφαία Snapdragon 875 chipsets της Qualcomm

    Η Qualcomm ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενο κορυφαίο chipset της το Δεκέμβριο και, όπως λένε οι πληροφορίες, θα ονομαστεί Snapdragon 875. Τώρα, σύμφωνα με αναφορές που προέρχονται από τη Νότια Κορέα, η Samsung Semiconductor Company έχει αναλάβει την παραγωγή ολόκληρης της παρτίδας αυτών των chipsets, καθώς έδωσε στην εταιρεία καλύτερη προσφορά από την TSMC.

    Η Samsung Semiconductor Company αποτελεί τμήμα της Samsung Electronics και είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ημιαγωγών τα τελευταία 20 χρόνια. Η νέα συμφωνία θα βοηθήσει τον κορεατικό γίγαντα να ενισχύσει αυτή τη θέση του στην αγορά και, όπως φαίνεται, αφορά όλα τα Snapdragon 875 chipsets.

    Αναμένεται, δε, πως θα κοστίσει στην Qualcomm μεταξύ 850 εκατομμυρίων και 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

    Να υπενθυμίσουμε πως η Qualcomm πραγματοποίησε keynote πριν λίγες ημέρες στην IFA 2020, στο οποίο στελέχη σημαντικών κατασκευαστών smartphones εμφανίστηκαν στη σκηνή για να δηλώσουν τη “δέσμευσή” τους στα chipsets της. Μεταξύ αυτών ήταν η Oppo και η Xiaomi, ενώ αναμένουμε να δούμε την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς Mi της κινεζικής εταιρείας με τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 875 τον επόμενο Μάρτιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles