24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung “χλευάζει” και πάλι τις ουρές των “iPhone fans” στο νέο διαφημιστικό της

    Με κεντρικό σύνθημα το ότι “το next big thing είναι ήδη εδώ”, η Samsung, για ακόμη μία φορά, επιλέγει να δώσει στη δημοσιότητα ένα διαφημιστικό που “κοροϊδεύει” όλους εκείνους που περιμένουν στις ουρές για να αποκτήσουν συσκευές, όπως τα iPhone της Apple. Και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην τα αναφέρει, αλλά τα φωτογραφίζει...


    Αυτή τη φορά, η προσοχή της εταιρείας στρέφεται στην απουσία του NFC από το νέο iPhone, έτσι, όταν το Samsung Galaxy S III κάνει την εμφάνισή του στη διαφήμιση, οι “iPhone fans” δείχνουν να εντυπωσιάζονται από τις δυνατότητες sharing μεταξύ δύο Samsung με ένα απλό άγγιγμά τους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται, όμως, και στο θέμα του νέου Lightning adapter που έχει προβληματίσει έτσι κι αλλιώς πολλούς, στη μεγάλη οθόνη της συσκευής αλλά και την υποστήριξη (εδώ και πολύ καιρό) των δικτύων LTE.

    Η αλήθεια είναι ότι αυτού του τύπου οι διαφημίσεις δε μας τρελαίνουν και, παρόλο που, σε κάποιες περιπτώσεις, το “φλεγματικό” χιούμορ που χρησιμοποιεί η Samsung είναι αρκετά επιτυχημένο, θα προτιμούσαμε να δούμε κάτι διαφορετικό στα spots των Κορεατών. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα χιλιοπαιγμένο concept. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το έργο “Apple vs Samsung” κάνει τους καταναλωτές να κόβουν εισιτήρια συνεχώς και αυτό, σε αρκετές περιπτώσεις, και οι δύο το εκμεταλλεύονται.

    Κατά τη γνώμη μας, βέβαια, καλύτερη διαφήμιση για τον καθένα είναι το ίδιο τους το προϊόν, με την εμφάνιση ή τις δυνατότητές του να καλούνται να κερδίσουν την “καρδιά” καθενός από εμάς… Που, βέβαια, καλείται να κάνει τη δική του προσωπική επιλογή, ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις του.

    Σε κάθε περίπτωση, δείτε το διαφημιστικό spot της Samsung για το Galaxy S III και τη “φλεγματική” του στάση απέναντι στο νέο iPhone 5.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles