19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η SANYOCOM εγκαινίασε ένα νέο αποκλειστικό κατάστημα WIND

    sanyo com

    Η αλυσίδα καταστημάτων SANYOCOM, στα πλαίσια της Εμπορικής Συνεργασίας που διατηρεί με την WIND, εγκαινίασε πρόσφατα ένα νέο κατάστημα στη Κάτω Αχαΐα, Πατρών Πύργου 8Β, μέσω του οποίου παρέχει αποκλειστικά, προϊόντα και υπηρεσίες WIND.

    Η SANYOCOM έχει αναπτύξει ένα δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, και τo εν λόγω κατάστημα επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

    Παρόλο που το 2012 ήταν μια χρονιά που το οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον μεταβαλλόταν ραγδαία δημιουργώντας νέες συνθήκες στη αγορά τηλεπικοινωνιών και στη συμπεριφορά του καταναλωτή, η Sanyocom κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης και μέσα στην κρίση. Έτσι άνοιξε συνολικά 18 νέα καταστήματα το 2012 , έχοντας συνολικά μέχρι σήμερα 44 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

    Το 2013, η εταιρία εφαρμόζει την ίδια στρατηγική ανάπτυξης, μία στρατηγική της οποίας τα βασικότερα χαρακτηριστικά είναι η αξιοπιστία και ο ευέλικτος τρόπος συνεργασίας που παρέχει στους υποψήφιους συνεργάτες της.

    Στο νέο αποκλειστικό κατάστημα WIND της αλυσίδας SANYOCOM,  εκτός από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της WIND, που αφορούν την κινητή τηλεφωνία, την σταθερή τηλεφωνία, και το Internet, ο καταναλωτής μπορεί  να προμηθευτεί αξεσουάρ & gadgets, να ανανεώσει το συμβόλαιο του, να επισκευάσει το κινητό του και να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles