13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η σειρά Microsoft Surface είναι τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα

    Η Microsoft Ελλάδας ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα ολόκληρης της σειράς φορητών υπολογιστών Microsoft Surface στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας το όραμά της για απομακρυσμένη παραγωγικότητα με συσκευές που καλύπτουν κάθε ανάγκη προσωπικής ή επαγγελματικής χρήσης.

    Η ιδέα να εργάζεσαι και να μαθαίνεις από το σπίτι, η οποία κάποτε έμοιαζε προσωρινή, έχει αρχίσει να γίνεται μόνιμη για πολλούς από εμάς. Ακόμα και όταν σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο, οι άνθρωποι επιστρέφουν στη δουλειά και τα σχολεία με φυσική παρουσία, πολλοί άλλοι αναδιοργανώνουν το χώρο τους για να δημιουργήσουν προσωρινά γραφεία και αίθουσες διδασκαλίας. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκετε στο σπίτι ή στην πόλη, ο υπολογιστής συνεχίζει να παίζει αναπόσπαστο ρόλο στο να διατηρούμαστε όλοι συνδεδεμένοι στην εργασία, το σχολείο και τη ζωή μας – και πλέον κάθε άτομο, χρειάζεται από έναν.

    Surface για επιχειρήσεις

    Σε μια εποχή προσαρμογής σε ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο που επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και κάνει πραγματικότητα το υβριδικό εργασιακό περιβάλλον, τα μοντέλα Microsoft Surface ενισχύουν τη φαρέτρα των επιχειρήσεων με συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για το μέλλον της εργασίας.

    Η δέσμευση της Microsoft Ελλάδας είναι να υποστηρίζει τους ανθρώπους, την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους στην Ελλάδα, με τεχνολογία και πόρους, για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης. Η ανακοίνωση της διαθεσιμότητας ολόκληρης της σειράς Microsoft Surface αποτελεί μέρος αυτής της υπόσχεσης.

    Διαθέτοντας φορητότητα και αξιοπιστία, οι υπολογιστές Microsoft Surface προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χώρου εργασίας κάθε χρήστη, με επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η αυξημένη ισχύς και απόδοση καθώς και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που τους καθιστούν ιδανικούς για επαγγελματικές εφαρμογές.

    Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εμπορικών Συνεργατών της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας: «Η σειρά Microsoft Surface είναι η κορυφαία σειρά υπολογιστών για επαγγελματική χρήση, καθιστώντας τις συσκευές αυτές από τις πιο αξιόλογες για στελέχη εταιρειών παγκοσμίως. Η σειρά Surface είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας με εξαιρετικό σχεδιασμό, γρήγορους επεξεργαστές και οθόνες υψηλής ανάλυσης. Σε συνδυασμό με Windows 10 Professional και Microsoft 365, δίνει στους επαγγελματίες την ελευθερία να εργάζονται από οπουδήποτε, παρέχοντας ασφάλεια και τις σύγχρονες δυνατότητες διαχείρισης της Microsoft».

    Για να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των επιχειρηματικών πελατών, η Microsoft Ελλάδας χρειάστηκε ένα ισχυρό συνεργάτη για τη διανομή της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων Surface. Η Logicom με μακροχρόνια εμπειρία και γνώση της αγοράς θα συνεργαστεί με τo δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Microsoft  για την παροχή του υψηλότερου δυνατού επιπέδου υπηρεσιών.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Microsoft, ενισχύοντας τον στρατηγικό μας στόχο να συμμετέχουμε ακόμη πιο ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας», δήλωσε ο Σπύρος Κουρμούσης, Γενικός Διευθυντής της Enet Solutions-Logicom. «Η Logicom προσφέρει σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, τη νέα σειρά Microsoft Surface, η οποία σε συνδυασμό με Windows 10 Professional και Microsoft 365, αποτελεί μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση για ασφαλή απομακρυσμένη εργασία, χάρη στις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές της. Η Microsoft εμπιστεύεται ξανά τις υψηλές δυνατότητες και τη μεγάλη εμπειρία της Logicom, η οποία ενσωματώνει στο χαρτοφυλάκιό της και διανέμει με επιτυχία, προϊόντα και λύσεις που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες.»

    Surface για καταναλωτές

    Οι συσκευές Surface έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να κάνετε ό, τι χρειάζεστε, από οπουδήποτε – μια ιδέα που έχει αποκτήσει νέα αξία από τότε που η Microsoft άρχισε να εργάζεται για αυτά τα προϊόντα. Αντί για αεροπλάνα, καφετέριες και γραφεία, πλέον εργαζόμαστε κάποιες φορές από το γραφείο του σπιτιού. Όμως η ανάγκη για συσκευές που μας κρατούν παραγωγικούς και συνδεδεμένους, δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη.

    Την 1η Οκτωβρίου, η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο της σειράς Surface, το Surface Laptop Go, αναβαθμίσεις στο μοντέλο Surface Pro X καθώς και τη διαθεσιμότητα νέων αξεσουάρ για τη σειρά. Το Surface Laptop Go είναι η πρόταση της Microsoft για οικογένειες, μαθητές και επαγγελματίες που αναζητούν την υπέροχη εμφάνιση και αίσθηση Surface, σε συνδυασμό με εγγυημένη αποτελεσματικότητα. Η σειρά συσκευών Surface, εμπλουτισμένη με τις καινοτομίες που αναφέρθηκαν, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Πλαίσιο, Public, Media Markt, Κωτσόβολος και Cosmote στα τέλη Οκτωβρίου.

    Στόχος της Microsoft είναι να δημιουργήσει μια συσκευή Surface για κάθε άτομο, τρόπο εργασίας και μέρος του κόσμου. «Αυτό που ξεκίνησε ως όραμα για έναν υπολογιστή σε κάθε σπίτι έχει πλέον εξελιχθεί σε ανάγκη για έναν υπολογιστή για κάθε άτομο», δήλωσε ο Panos Panay, επικεφαλής Engineering της Microsoft, σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα αυτό το μήνα.

    Ακολουθεί πίνακας με τα μοντέλα που είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με διευρυμένη εγγύηση και ενισχυμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης:

    Specs

    Pictures

    Surface Go 2

    -Eλαφρύτερο, πιο συμπαγές

    -Συσκευή 2-σε-1 έχει με μεγαλύτερη οθόνη αφής 10,5’’.

    -Διατίθεται με το LTE Advanced.

    -Ιδανικό για φορητή χρήση στο γραφείο, στην τάξη ή εκτός σπιτιού

    -Μεγάλη, φωτεινή

    10.5” Οθόνη PixelSense™

    -Έως Intel®8ης γενιάς

    Core™ m3

    Επεξεργαστής

    -Από 544 g

    -Σύγχρ. Συνδεσιμότητα USB-C® θύρα

    Surface Laptop Go

    -Το νεότερο, ελαφρύτερο και οικονομικότερο μοντέλο της σειράς Surface

    -Συνδυάζει τέλεια ισορροπία στυλ, απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας

    -Επεξεργαστής Intel® Core™ i5 10ης γενιάς

    -Έως 13 ώρες διάρκεια μπαταρίας

    -Εύκολη μεταφορά —1.110 g και πάχος 15,69 mm

    Surface Pro 7

    -Το εμβληματικό Surface 2-σε-1, τώρα ακόμα πιο γρήγορο και πιο ευέλικτο με USB-A & USB-C®.

    -Ιδανικό για εξαιρετικά ελαφριά απόδοση και ευελιξία, διασφαλίζει παραγωγικότητα εν κινήσει

    -10.5 ώρες

    διάρκεια μπαταρίας

    -10th Gen Επεξεργαστής Intel® Core™

    -12.3” Οθόνη PixelSense™

    -775 g

    εξαιρετικά ελαφριά και λεπτή

    Surface Pro X

    Το λεπτότερο, ελαφρύτερο, πιο κινητό Surface Pro με οθόνη αφής 13 ”και LTE

    -Ιδανικό για καινοτόμους που επιθυμούν να εργάζονται και να συνδέονται οπουδήποτε

    -Screen: 12.3″

    -Processor: i7

    -RAM  16GB

    -1TB

    -SSD

    Surface Laptop 3

    -Ο πιο δημοφιλής, λεπτός και κομψός φορητός υπολογιστής Surface σε μια σειρά χρωμάτων και υλικών, τώρα με οθόνες αφής 13,5 “και 15”.

    -Ιδανικός για multitasking με λεπτό, ελαφρύ και κομψό σχεδιασμό.

    -10ης γενιάς

    Επεξεργαστής Intel® Core™

    Έως και

    -11.5 ώρες

    διάρκεια μπαταρίας

    -Έως και 16GB

    RAM

    -13.5”/15”

    Οθόνη PixelSense™

    Surface Book 3

    -Ο ισχυρότερος φορητός υπολογιστής Surface είναι ταχύτερος από ποτέ, τώρα με οθόνες αφής 13,5 ”και 15”.

    – Ιδανικός για απόλυτη ισχύ και γρήγορη ενεργοποίηση γραφικών

    -Έως και i7 Επεξεργαστής Intel® Core™ 10ης γενιάς

    -Έως 1TB SSD και 32GB RAM

    -Επιλέξτε NVIDIA®

    Quadro

    RTX™ 3000 ή GeForce® GTX

    -Δύο μεγέθη:

    13.5”/15”

    αποσπώμενη οθόνη PixelSense™

    Surface Studio 2

    -Η πιο συναρπαστική και ισχυρή επιφάνεια εργασίας Surface με 28″πλήρως ρυθμιζόμενη οθόνη αφής.

    -Ιδανικός για να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας με νέους τρόπους: Το Studio 2 υποστηρίζει το Surface Pen  με ενεργοποίηση κλίσης, αλληλεπίδραση Surface Dial στην οθόνη και  Zero Gravity Hinge.

    -Οθόνη:28″ 4500 x 3000

    -Τύπος Οθόνης:PIXELSENSE

    -Επεξεργαστής: Intel Core i7 7820HQ

    -Μέγεθος μνήμης:16 GB DDR4

    -Χωρητικότητα:1 TB

    Surface Hub 2S

    -Το Surface Hub 2S αποτελεί συσκευή συνεργασίας all-in-one για ομαδική εργασία.

    -Ιδανικό για whiteboarding, συνδέει απομακρυσμένες ομάδες ενώ διαθέτει προηγμένη τεχνολογία τηλεδιάσκεψης.

    -61.6 lb

    με πλαίσια 15 mm

    -i5 τετραπύρηνος

    Επεξεργαστής Intel® Core™ 8ης γενιάς

    -4K+ Ανάλυση οθόνης PixelSense™

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles