14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η σημασία της προστασίας του πλανήτη σε 3D απεικόνιση από την LG

    H ζωή είναι καλύτερη, όταν φροντίζουμε το περιβάλλον

    Το γιγάντιο ψηφιακό billboard υπερυψηλής ανάλυσης της LG στην Times Square της Νέας Υόρκης προβάλλει εντυπωσιακό 3D περιεχόμενο, που μεταφέρει το μήνυμα ότι η ζωή είναι καλύτερη, όταν φροντίζουμε το περιβάλλον. Το μαγευτικό ψηφιακό show, όχι μόνο υπογραμμίζει τη σημασία της δέσμευσης της LG για μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα έως το 2030, αλλά και το φιλικό προς την οικογένεια μήνυμα Life’s Good for All Lives, που υπενθυμίζει στο κοινό ότι η κλιματική αλλαγή δεν είναι μόνο ανθρώπινο πρόβλημα, αλλά επηρεάζει κάθε ζωντανό οργανισμό στη Γη.

    Το νέο μήνυμα της LG «αγκαλιάζει» όλα τα έμβια όντα και παρουσιάζεται με αναδυόμενη 3D οπτική σε ενα billboard, που βρίσκεται στη βορειοανατολική γωνία της 45ης Οδού και της 7ης Λεωφόρου. Με τη χαρακτηριστική καμπύλη 90 μοιρών στον σχεδιασμό της, η υψηλής ανάλυσης οθόνη προσφέρει αξέχαστα γραφικά, που ζωντανεύουν τη φιλοσοφία Life’s Good της LG, εμπνέοντας όλους τους περαστικούς να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο στην προστασία της Γης. Το περιβαλλοντικό 3D περιεχόμενο θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με ανανεωμένο ​​περιεχόμενο κάθε εξάμηνο.

    Από τη δέσμευση για μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα το 2019, η LG εφαρμόζει διάφορες πρωτοβουλίες, που συμβαδίζουν με την υπόσχεσή της να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της μέχρι την ημερομηνία που έχει θέσει ως στόχο. Έως το 2030, η LG βρίσκεται σε καλό δρόμο να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα που παράγονται στις παγκόσμιες επιχειρηματικές εγκαταστάσεις της κατά 50 τοις εκατό, σε σύγκριση με τα στοιχεία του 2017, ενώ ταυτόχρονα να επεκτείνει τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

    To αξιοζήλευτo ηλεκτρονικό billboard της LG στην Times Square είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο και μοναδικό λόγω της ικανότητάς του να προσεγγίζει 50 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο. Πολύ λίγες εξωτερικές πλατφόρμες μπορούν να ισχυριστούν ότι «αιχμαλωτίζουν» τόσα ζευγάρια μάτια. Και για να διατηρήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα, η LG προσθέτει σε αυτό νέο ​​περιεχόμενο αρκετά συχνά, έτσι ώστε οποιοσδήποτε στην περιοχή να ενθαρρύνεται να περάσει, για να δει όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που κάνει η εταιρεία στην Times Square.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles