24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η SonicWall «υψώνει τα τείχη» της κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος

    Εδώ και 27 χρόνια, η SonicWall αποτελεί αξιόπιστος συνεργάτης ασφαλείας και προστασίας των δεδομένων σε εκατομμύρια δίκτυα παγκοσμίως. Από την ασφάλεια δικτύου, την πρόσβαση στην ασφάλεια έως την ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξελίσσεται συνεχώς ούτως ώστε οι λύσεις  να ταιριάζουν με τις ανάγκες του πελάτη, επιτρέποντας του να καινοτομεί, να επιταχύνει και να αναπτύσσεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

    Ο συνεργάτης σας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρo

    Είτε είναι μικρή η επιχείρηση είτε μεγάλη, η Sonicwall «υψώνει» τα τείχη προστασίας της διασφαλίζοντας την επιτυχή ανίχνευση και την πρόληψη παραβίασης των δεδομένων. Οι συσκευές SonicWall (NGFW) επόμενης γενιάς παρέχουν ασφάλεια, έλεγχο και την ορατότητα που χρειάζεται ο συνεργάτης για να διατηρήσει μια αποτελεσματική και ασφαλισμένη πρόσβαση στον κυβερνοχώρο. Το βραβευμένο υλικό της και η προηγμένη τεχνολογία της SonicWall είναι ενσωματωμένη σε κάθε «τείχος» προστασίας για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στις διαδικτυακές απειλές. Παρέχει λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για δίκτυα όλων των μεγεθών και με κόστος που ευνοούν οποιοδήποτε προϋπολογισμό διασφαλίζοντας έτσι σίγουρη ασφάλεια στο  δίκτυο.

    Οι λύσεις ασφαλείας SonicWall είναι ταξινομημένες ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος της επιχείρησης. Μπορεί να δώσει επιτυχείς λύσεις σε κυβερνήσεις, εκπαίδευση, λιανική, υγειονομική περίθαλψη και σε εφαρμογές που αφορούν την οικονομία. Τα προϊόντα SonicWall είναι αναγνωρισμένα από εκδόσεις του κλάδου, όπως το Network World, το InfoWorld, το PC Magazine και το SC Magazine για εύχρηστες και υψηλής απόδοσης συσκευές και υπηρεσίες. Το 2016, η SonicWall κέρδισε την υψηλότερη βαθμολογία ως «Συνιστώμενη» στην τελευταία έκδοση του NSS Labs Next-Generation Firewall Security Value Map για τέταρτη συνεχή χρονιά και βαθμολογήθηκε ως ένα από τα κορυφαία προϊόντα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

    «H SonicWall είναι ο κορυφαίος συνεργάτης μας στον τομέα της ανίχνευσης, προστασίας και καταπολέμησης του ηλεκτρονικού εγκλήματος δημιουργώντας έτσι ένα λειτουργικό και δυναμικό cloud απαλλαγμένο από οποιαδήποτε διαδικτυακή απειλή. Έχει διακρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τις λύσεις της τόσο σε μεγάλες, όσο και σε μικρές επιχειρήσεις.» δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής, ASBIS Kypros Ltd.

    Η ASBIS αποτελεί επίσημος Εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SonicWall και προσφέρει λύσεις σε αρκετές επιχειρήσεις  σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles