15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Sony ανακοινώνει ότι οι τρέχουσες σειρές τηλεοράσεων BRAVIA είναι ιδανικές για το PlayStation 5!

    Οι σειρές τηλεοράσεων που είναι «Ιδανικές για το PlayStation 5» διαθέτουν επίσης τη λειτουργία «BRAVIA Game Mode», η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν αυτόματα στο PS5 με ελάχιστη καθυστέρηση. Χάρη στη λειτουργία «BRAVIA Game Mode», οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα και την τηλεόραση και το PS5 με το ασύρματο χειριστήριο DualSense, ενώ ελέγχουν απρόσκοπτα το PS5 τους, χρησιμοποιώντας μόνο το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

    Οι τηλεοράσεις της Sony παρέχουν όμορφες εικόνες με ζωντανό χρώμα και εκπληκτική αντίθεση, χάρη στην κορυφαία στην κατηγορία τους σειρά επεξεργαστών εικόνας «Χ1». Επιπλέον, ο ισχυρός ήχος, που έρχεται απευθείας από την οθόνη της τηλεόρασης, δημιουργεί μια εξαιρετικά ρεαλιστική και σαγηνευτική εμπειρία προβολής. Με τις πρωτοποριακές, τεχνολογίες αιχμής της Sony, οι χρήστες μπορούν να «βυθιστούν» πλήρως στη συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού επόμενης γενιάς που θα προσφέρει το PS5.

    Η Sony, μαζί με την SIE, θα συνεχίσει να παρέχει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού στους λάτρεις του PlayStation από όλο τον κόσμο μέσα από το «One Sony», μια εξαιρετική σύζευξη δημιουργικότητας και τεχνολογίας για όλες τις εταιρείες που ανήκουν στη Sony.

    Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε το : https://www.sony.gr/electronics/tvs-eidika-gia-gaming

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles