21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Sony ανακοίνωσε το PS Vita TV

    Δεν το περίμενες έτσι; Δύο νέα μοντέλα PS Vita έτσι από το πουθενά. Στο Tokyo Game Show λοιπόν, στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου της Sony, η εταιρία ανακοίνωσε νέα κονσόλα για το σπίτι, το PS Vita TV. ΟΚ, δεν θα έχει δικά του παιχνίδια, μιας και θα παίζει τα παιχνίδια του Vita, αλλά… είναι μια νέα κονσόλα που κανείς δεν περίμενε!

    ps-vita-tv

    Το PS Vita TV λοιπόν είναι σε φάση Ouya, Steam Box, Apple TV, κλπ. Αποτελείται από μια μικρή συσκευή (6×10 cm) και φυσικά ένα χειριστήριο του PlayStation. Μέσα από αυτό θα μπορείς να παρακολουθείς βίντεο και διάφορες υπηρεσίες τηλεόρασης, όπως το Hulu και το NicoNico Douga. Επίσης, φυσικά και θα σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις τα παιχνίδια του PS Vita στην οθόνη του σαλονιού σου, μιας και είναι εξοπλισμένο με υποδοχή για τις κάρτες της φορητής συσκευής. Η Sony ανέφερε πως στο μέλλον, όταν πια θα έχει κυκλοφορήσει το PS4, θα μπορείς να μεταδίδεις τα παιχνίδια του PS4 σε άλλη τηλεόραση, μέσω του Remote Play.

    Το PS Vita TV θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία και κοστίζει γύρω στα $100. Το «ακριβό» bundle θα περιέχει και ένα χειριστήριο DualShock 3 και κοστίζει $150. Κάτι επίσημο για κυκλοφορία σε Ευρώπη και Αμερική δεν έχουμε ακόμα.

    Τσέκαρε και επικό τρέιλερ

    https://www.youtube.com/watch?v=Ata90Y92UeI

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles