18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Sony επεκτείνει την κατηγορία των 4K HDR τηλεοράσεων με τη νέα σειρά XE70

    Η Sony ανακοίνωσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων XE70 4K HDR. Η τελευταία προσθήκη στην κατηγορία των τηλεοράσεων της είναι η τέλεια ευκαιρία για όσους θέλουν να μπουν στον εκθαμβωτικό 4K HDR κινηματογραφικό και τηλεοπτικό κόσμο. Με εκατοντάδες ώρες νέων και κλασικών ταινιών, δημοφιλείς αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές και συναυλίες στο Netflix ή στο Amazon Video, το 4K HDR έχει αναδειχθεί ως το νέο πρότυπο ποιότητας εικόνας για ψυχαγωγία στο σπίτι, με απαράμιλλη λεπτομέρεια, χρώμα και αντίθεση, καθώς και μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας από άλλες μορφές βίντεο.

    65X70xxE_XE70xx_front_wall_screenfill

    Η σειρά XE70 περιλαμβάνει μια ποικιλία τεχνολογιών της Sony για να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία προβολής, παρουσιάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία 4K HDR και παρέχοντας ζωντανό ήχο. Ότι αναπαράγεται στην XE70, ξεχωρίζει με τη σαφήνεια του χάρη στην ισχυρή επεξεργασία εικόνας 4K X-Reality PRO. Τα μεμονωμένα τμήματα κάθε σκηνής αναλύονται και συνδυάζονται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνων που ανεξάρτητα προσθέτει υφή, αντίθεση, χρώμα και γωνίες για να παράγει μια πιο ρεαλιστική εικόνα. Τα γρήγορα σεκάνς κατά τη διάρκεια αθλητικών εκπομπών ή ταινιών δράσης παραμένουν ομαλά και γεμάτα λεπτομέρειες χάρη στην τεχνολογία Motionflow XR. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει επιπλέον κάδρα από αυτά που υπάρχουν ήδη, συγκρίνει τους βασικούς οπτικούς παράγοντες σε διαδοχικά κάδρα, και στη συνέχεια υπολογίζει το δευτερόλεπτο από τη δράση που λείπει από τα σεκάνς.

    Η Sony εξόπλισε την τηλεόραση XE70 4K HDR με πολλές αποκλειστικές τεχνολογίες ήχου. Το ClearAudio+ εξομαλύνει τον ήχο της τηλεόρασης για μια συναρπαστική εμπειρία πολυκάναλου ήχου (surround) που επιτρέπει την ακρόαση μουσικής, διαλόγου και εφέ με μεγαλύτερη σαφήνεια και διαχωρισμό. Με τη Μηχανή Ψηφιακής Βελτίωσης Ήχου (DSEE), τα χαμένα κομμάτια της συχνότητας αποκαθίστανται με έναν φυσικό ήχο με πιο άνετη αίσθηση, που σημαίνει ότι η τηλεόρασή σας ή τα διαδικτυακά βίντεο χαμηλής ανάλυσης ακούγονται πολύ καλύτερα. Το Cinematic S-Force Front Surround δημιουργεί την κατάλληλη ένταση, χρονική καθυστέρηση και φάσμα ήχου – χρησιμοποιώντας μόνο το αριστερό και το δεξί ηχείο – για να προσομοιωθούν φυσικά τα τρισδιάστατα ηχητικά πεδία.

    65X70xxE_XE70xx_btyA

    Η σειρά τηλεοράσεων της Sony XE70 4K HDR παρουσιάζει μια πληθώρα δυνατοτήτων για να κάνει την τηλεόραση ακόμα πιο ευχάριστη. Το ενσωματωμένο Wi-Fi σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε ταινίες στο Netflix ή το Amazon Video, video-sharing ιστοσελίδες όπως το YouTube και πρόσβαση σε τηλεοπτικές εκπομπές on-demand*, καθώς και την περιήγηση στο Internet μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος περιήγησης Opera. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε streaming περιεχομένου ψυχαγωγίας από ένα ασύρματο οικιακό δίκτυο χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων. Η τηλεόραση διαθέτει τρεις θύρες USB που είναι κατάλληλα τοποθετημένες στην πλαϊνή πλευρά, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, όπως μουσική, βίντεοκλιπ ή φωτογραφίες από ένα ευρύ φάσμα κωδικοποιητών από οποιοδήποτε συσκευή USB.

    Η σειρά XE70 έρχεται με κομψή μινιμαλιστική σχεδίαση με στενό πλαίσιο αλουμινίου και έξυπνη διαχείριση καλωδίων, η οποία επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση των καλωδίων στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και τη δρομολόγηση τους σε μια ξεχωριστή βάση για νοικοκυρεμένη εμφάνιση.

    Η σειρά τηλεοράσεων Sony XE70 4K HDR θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Ιούνιο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Sony

    * Οι υπηρεσίες δικτύου, το περιεχόμενο, το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό αυτού του Προϊόντος ενδέχεται να υπόκεινται σε ξεχωριστούς όρους και προϋποθέσεις, καθώς και να τροποποιηθούν, να διακοπούν ή να τερματιστούν οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, ενδέχεται να απαιτούνται χρεώσεις, εγγραφή και στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Προσομοιωμένο περιβάλλον χρήσης. Η διαθεσιμότητα των εφαρμογών διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και τη συσκευή.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles