17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony γιορτάζει! Όλες οι live-action ταινίες Spider-Man επιστρέφουν στο cinema

    Οι 8 live-action ταινίες Spider-Man επιστρέφουν αυτή την άνοιξη στους κινηματογράφους, στο πλαίσιο των εορτασμών της Sony για την επέτειο των 100 χρόνων της Columbia Pictures.

    Πιο συγκεκριμένα, η τριλογία του Sam Raimi με πρωταγωνιστές τους Tobey Maguire, οι δύο ταινίες του Andrew Garfield με το Amazing Spider-Man και οι περιπέτειες του Tom Holland στο Marvel Cinematic Universe, συμπεριλαμβανομένου του Multiverse-shattering τρίτου μέρους που έφερε και τους τρεις μαζί, θα είναι διαθέσιμες στους κινηματογράφους μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2024.

    Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες για την Ελλάδα. Το αφιέρωμα θα ξεκινήσει με τον αρχικό Άνθρωπο Αράχνη του Raimi, που είχε ως πρωταγωνιστές τους Maguire, την Kirsten Dunst, τον Willem Dafoe και τον James Franco, και θα ολοκληρωθούν με τη συνεργασία των Holland, Garfield και Maguire στο έπος που αποτέλεσε την ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις μετά την πανδημία, πριν ο James Cameron και τα Avatar εμφανιστούν στον ορίζοντα.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η προβολή των ταινιών Spider-Man για την Αμερική έχει ως εξής:

    • Spider-Man – 15 Απριλίου
    • Spider-Man 2 – 22 Απριλίου
    • Spider-Man 3 – 29 Απριλίου
    • The Amazing Spider-Man – 6 Μαΐου
    • The Amazing Spider-Man 2 – 13 Μαΐου
    • Spider-Man: Homecoming – 20 Μαΐου
    • Spider-Man: Far From Home – 27 Μαΐου
    • Spider-Man: No Way Home – 3 Ιουνίου

    Προσεχώς, θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες για τη χώρα μας.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles