16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony ξεκίνησε την πώληση των δικών της «χρωματιστών» official PlayStation 5 covers!

    Θυμάστε την ιστορία που η Sony είχε μηνύσει μια third-party εταιρεία, ονόματι Platestation, η οποία υπέπεσε στο ατόπημα να κυκλοφορήσει τα δικά της covers (τα πλαστικά που ντύνουν την κονσόλα) για το PlayStation 5, χωρίς την συγκατάθεση της ιαπωνικής εταιρείας; Ε λοιπόν, οι υπεύθυνοι του κολοσσού του gaming προέβησαν σε μια λογική σκέψη και αποφάσισαν γιατί να επωφελείται από τα covers που «ντύνουν» το PS5 μια άλλη εταιρεία και όχι η δικιά μας; Για αυτό και πάνω σε αυτή τη λογική κυκλοφόρησαν πρόσφατα τα επίσημα covers για το PS5.

    Τα συγκεκριμένα covers έρχονται μαζί με τα αντίστοιχα controllers και κυκλοφορούν στα χρώματα: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple (όπως μπορείτε να τα δείτε και από τις συνοδευτικές photos). Η τιμή τους ανέρχεται στα 55 δολάρια και όπως έγινε γνωστό τα συγκεκριμένα covers θα «κουμπώνουν» τόσο στην PS5 physical-disc edition της κονσόλας, όσο και τη digital-only version. Αν και πρόκειται για μια απλώς αισθητική παρέμβαση, ωστόσο αν μη τι άλλο σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον των gamers, οι οποίοι επιθυμούν να βάλουν μια πιο προσωπική πινελιά στο PlayStation 5 τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles