11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η στρατηγική της IBM για το Hybrid Cloud στο επίκεντρο εκδήλωσης στη Λεμεσό: «Rethink, Reimagine, Reinvent Integration – A Unified Experience»

    Η στρατηγική της IBM για το Hybrid Cloud και την AI που αντικατοπτρίζουν την  Ψηφιακή Καινοτομία της εταιρείας, ήταν στο επίκεντρο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (23 Σεπτεμβρίου 2022) στη Λεμεσό.

    Ομιλητές της IBM παρουσίασαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της IBM, ενώ εκπρόσωπος της Ελληνικής Τράπεζας, παρουσίασε μελέτη σχετικά με τη λύση Robotic Process Automation.

    Αναλυτικότερα, η κα Tζοάννα Tσάκωνα, Automation Sales Specialist στην IBM, παρουσίασε τη λύση IBM Cloud Pak for Integration, μια ολοκληρωμένη υβριδική πλατφόρμα ενοποίησης, που είναι σχεδιασμένη να υποστηρίζει την κλίμακα, την ασφάλεια και την ευελιξία που απαιτούνται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Επιπλέον, η κα Τσάκωνα παρουσίασε το Instana Observability, μια λύση που ενισχύει τη λειτουργικότητα και την παρατηρησιμότητα στην παρακολούθηση της απόδοσης μιας εταιρικής εφαρμογής (APM). Με το IBM Instana Observability, οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν το APM με δυνατότητες αυτοματισμού και κατανεμημένη ανίχνευση για ανάπτυξη επί τόπου ή ως λύση SaaS.

    Στην δική του παρουσίαση ο κ. Πάνος Χρονόπουλος, Technical Sales Specialist της IBM, αναφέρθηκε στο Robotic Process Automation γνωστό και ως RPA. Το RPA της IBM αυξάνει τις παραδοσιακές δυνατότητές του RPA με επιπλέον αυτοματισμούς.

    Η κα Μαριλένα Ν. Γεωργιάδου, Associate Manager στην Ελληνική Τράπεζα, χαροποίησε το κοινό παρουσιάζοντας την εμπειρία της Τράπεζας όσον αφορά την υιοθέτηση λύσεων της IBM για την αντιμετώπιση διάφορων προκλήσεων. Συγκεκριμένα, η ανάγκη για ένα νέο τρόπο επικοινωνίας των συστημάτων ήταν η κύρια αφορμή στην απόφαση της Τράπεζας να εφαρμόσει μια λύση Middleware σε όλη την τράπεζα, αφήνοντας πίσω άμεσες ενσωματώσεις, απαρχαιωμένες πρακτικές και σιλό δεδομένων. Το IBM Integration Bus ήταν η κατάλληλη επιλογή για την αντιμετώπιση της πρόκλησης αυτής. Το IBM Integration Bus (πλέον γνωστό ως APP Connect Enterprise) εφαρμόστηκε έτσι ώστε να επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ ετερογενών συστημάτων με πολύ διαφορετικό υλικό/λογισμικό. Επιπρόσθετα, η Τράπεζα έχει εφαρμόσει την λύση IBM API Connect για καλύτερη διαχείριση των APIs, την σωστή διαχείριση κύκλου ζωής των APIs αλλά και τη βελτιωμένη ασφάλεια της Ελληνικής Τράπεζας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ όλων των συστημάτων και παρείχε τη δυνατότητα δημιουργίας και υλοποίησης νέων αλλά και περίπλοκων ροών των APIs, καθώς και την ασφαλή τους ροή με εξωτερικά συστήματα. Ο συνδιασμός των λύσεων αυτών υπήρξαν οι κύριοι παράγοντες που επέτρεψαν στην Τράπεζα να κάνει ένα τεράστιο ανοδικό άλμα όσον αφορά την καινοτομία, την απόδοση αλλά και σταθερότητα της Τράπεζας.

    Τέλος, σημειώνεται ότι την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία ZEBRA σε συνεργασία με την IBM.

    – – – – – – – – – –

    Οι Σύμβουλοι ZEBRA μαζί με την IBM είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουν οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια για να προχωρήσετε με τις λύσεις Hybrid Cloud, το Cloud Pak for Integration, το RPA, το Instana και το Turbonomic, καθώς και για τη διαχείριση και την προστασία του περιβάλλοντος κοντέινερ.

    Όλες οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης έχουν ενοποιηθεί και αυτές βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Rethink, Reimagine, Reinvent Integration – A Unified Experience.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles