20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η συνεργασία JBL & Under Armour φέρνει στην IFA 2018 δύο ασύρματα ακουστικά κατάλληλα για τις πιο σκληρές προπονήσεις σας

    Η συνεργασία της JBL με το δημοφιλές brand αθλητικών ειδών Under Armour έφερε δύο νέα ακουστικά που είδαμε στο περίπτερο της harman στην IFA 2018. Πρόκειται για τα μοντέλα UA Sport Wireless React και UA Sport Wireless Pivot, τα οποία είναι σχεδιασμένα για άτομα που έχουν την άθληση στην καθημερινότητά τους και θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική τους ακόμη και εν μέσω σκληρής προπόνησης.

    JBL+UA+Sport+Wireless+Pivot_Lifestyle_8e6636eb-14dd-45ad-b7df-a86660c25f91-prv

    Με έμφαση την τεχνολογική υπεροχή, τη λειτουργικότητα αλλά και την άνεση, τα νέα sports ακουστικά των JBL & UA έρχονται σε δύο σχέδια: το μοντέλο UA Sport Wireless React διαθέτει ελαφρύ in-ear design, ενώ τα UA Sport Wireless Pivot over-ear για αυξημένη ασφάλεια και υποστήριξη.

    UA Sport Wireless Pivot
    UA Sport Wireless Pivot
    UA Sport Wireless React
    UA Sport Wireless React

    Με κατασκευή από αλουμίνιο, ανθεκτικά καλώδια από ύφασμα και τεχνολογία IPX7 που εξασφαλίζει το να είναι αδιάβροχα, τα νέα ακουστικά είναι ιδανικά για κάθε συνθήκη προπόνησης.

    JBL+UA+Sport+Wireless+React_Lifestyle_6645c05d-0c05-4c4b-ad5d-9e71ad86e073-prv

    Υποστηρίζουν Bluetooth, διαθέτουν μπαταρία που κρατάει έως 8 ώρες και διαθέτουν μαγνητικά ear buds. Και τα δύο μοντέλα εκμεταλλεύονται επίσης τις δυνατότητες του Bionic Hearing, με υποστήριξη των τεχνολογιών TalkThru και Ambient Aware. Χάρη στο TalkThru, η μουσική μειώνεται και η ομιλία ενισχύεται με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ το AmbientAware  σας επιτρέπει να συνεχίσετε να ακούτε τη μουσική σας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, αλλά να είστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει στο περιβάλλον που βρίσκεστε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles