19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η TCL Κερδίζει Τέσσερα Σημαντικά Βραβεία EISA 2022-2023, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Premium Mini LED TV Award

    Η TCL, ένας από τους κυρίαρχους παίκτες στην παγκόσμια βιομηχανία τηλεοράσεων και κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, κέρδισε εξαιρετικές διακρίσεις στα βραβεία EISA. Η σεβαστή Expert Imaging and Sound Association (EISA) της Ευρώπης έχει απονείμει στην TCL τέσσερα σημαντικά βραβεία.

    Η TCL βραβεύτηκε στην κατηγορία “PREMIUM MINI LED TV 2022-2023” για τη Mini LED 4K TV 65C835, ένα βραβείο αριστείας που αναγνωρίζει τηλεοράσεις LCD πολύ υψηλής ποιότητας. Στη συνέχεια, η TCL QLED TV 55C735 και το TCL 5.1.2ch Soundbar C935U κέρδισαν αντίστοιχα το “BEST BUY TV 2022-2023” και το “BEST BUY SOUNDBAR 2022-2023”, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα προϊόντα TCL κέρδισαν για άλλη μια φορά τους Ευρωπαίους ειδικούς κριτές εικόνας και ήχου με την απόδοσή τους σε εικόνα και ήχο.

    Αυτή είναι επίσης η πρώτη χρονιά που η TCL έλαβε βραβείο EISA για καινοτομία tablet για το TCL NXTPAPER 10s, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη CES 2022, όπου κέρδισε το «Βραβείο Καινοτομίας προστασίας ματιών της χρονιάς».

    TCL Mini LED 4K TV 65C835 — EISA “PREMIUM MINI LED TV 2022-2023”

    Οι ειδικοί εικόνας και ήχου της EISA βράβευσαν την TCL 65C835 ως την καλύτερη Premium Mini LED τηλεόραση, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της TCL σε αυτόν τον τομέα. Κυκλοφόρησε πρόσφατα τον Απρίλιο του 2022 για την ευρωπαϊκή αγορά, η TCL 65C835 είναι μια τηλεόραση 4K Mini LED σε συνδυασμό με QLED, Google TV και Dolby Atmos.

    Η σειρά C835 είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς έχει εξελιχθεί η τεχνολογία Mini LED από πέρυσι, όταν η προηγούμενη γενιά C825 κέρδισε τον τίτλο “Premium LCD TV 2021-2022”. Οι νέες τηλεοράσεις TCL Mini LED προσφέρουν μια πολύ πιο φωτεινή εικόνα με 100% όγκο χρωμάτων με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα και αποχρώσεις και μπορούν να ταξινομήσουν τον τύπο του περιεχομένου, καθιστώντας τις εικόνες στην οθόνη της τηλεόρασης πολύ ρεαλιστικές. Επιπλέον, η σειρά C835 έρχεται με τεχνολογία TCL Mini LED που παρέχει βαθύ μαύρο και λεπτομέρειες σκιάς χωρίς halo εφέ. Η βελτιωμένη ευρεία γωνία θέασης και η οθόνη χωρίς αντανάκλαση σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα άνω των 1.000 nits βελτιώνουν την ποιότητα της εμπειρίας θέασης ακόμη και σε πολύ φωτεινά δωμάτια.

    Για ένα νέο επίπεδο εμπειρίας παιχνιδιού, η C835 προσφέρει απίστευτα χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, Dolby Vision και Dolby Atmos, Game Bar, ALLM, VRR και υποστήριξη 144Hz για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers.

    «Πήραμε την πολύ επιτυχημένη σειρά C825 και σκεφτήκαμε τι άλλο θα μπορούσε να βελτιωθεί για να πάει τον χρήστη σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Βελτιώσαμε σημαντικά την απόδοση της εικόνας προσφέροντας εντυπωσιακή απόδοση HDR χάρη στην υψηλότερη εγγενή αντίθεση LED LCD >7000:1, 1500nits φωτεινότητα χωρίς halo εφέ και ένταση χρώματος. Υποκλινόμαστε στους gamers εισάγοντας πολλές δυνατότητες παιχνιδιού, όπως τεχνολογία 144Hz, VRR, γραμμή παιχνιδιών και έλεγχο Mini LED που δεν επηρεάζει την εμπειρία παιχνιδιού. Προσφέρουμε το Google TV για απεριόριστη ψυχαγωγία, υποστήριξη Airplay και Apple home kit», δήλωσε ο Marek Maciejewski, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων Ευρώπης.

    «Η TCL συνεχίζει να εξελίσσει τον οπίσθιο φωτισμό Mini LED με τεχνολογία multi-zone dimming και η δελεαστική τιμή της 65C835 θέτει αυτές τις εξελίξεις σε πλήρη προβολή. Αυτή η τηλεόραση 4K βασίζεται στην περσινή βραβευμένη με EISA C825, με βελτιωμένες δυνατότητες ευρυγώνιας θέασης και anti-reflection που προσθέτουν βελτιωμένη λαμπρότητα στην απόδοση εικόνας. Η εκθαμβωτική φωτεινότητα και η απόδοση χρωμάτων συνδυάζονται με εξαιρετικές λεπτομέρειες μαύρου και σκιάς κατά την αναπαραγωγή HDR ακριβείας σε HDR10, HDR10+ και Dolby Vision IQ. Υπάρχει πλήρης συμβατότητα παιχνιδιών για κονσόλες επόμενης γενιάς και η εμπειρία χρήστη ενισχύεται με τη συμπερίληψη του Google TV και ενός ηχοσυστήματος Onkyo που παρέχει εντυπωσιακό ήχο για ένα τόσο λεπτό και ελκυστικό σύνολο. Η TCL δημιούργησε έναν άλλο εξαιρετικό νικητή στην 65C835.»  δήλωσαν οι κριτές της EISA.

     TCL QLED 4K TV 55C735 — EISA “BEST BUY LCD TV 2022-2023”

     

    Η 55C735 αποδεικνύει ότι η TCL είναι επίσης αναγνωρισμένη για την παράδοση προϊόντων που προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2022 ως μέρος της νέας σειράς C 2022, η TCL 55C735, με τεχνολογία QLED και VRR 144Hz και Google TV, παρέχει ψυχαγωγία σε όλες τις πιθανές μορφές HDR, συμπεριλαμβανομένων των HDR10/HDR10+/HLG/Dolby Vision και Dolby Vision IQ. Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες AI, αυτή η τηλεόραση προσαρμόζεται εύκολα στο περιβάλλον προβολής της στο οικοσύστημα έξυπνου σπιτιού.

    «Με τη σειρά C735 φέρνουμε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε τιμές που δεν μπορούν να βρεθούν στην αγορά. Η τηλεόραση που ταιριάζει σε όλους: αγαπάτε τα σπορ, έχετε τέλεια κίνηση με εγγενή οθόνη 120Hz· αγαπάτε τις ταινίες, έχετε όλες τις υπηρεσίες ροής σε ρεαλιστικά χρώματα QLED και όλες τις μορφές HDR· αγαπάτε τα παιχνίδια, τα έχετε όλα – 144Hz, χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, παιχνίδια Dolby Vision και προηγμένη γραμμή παιχνιδιών» αναφέρει ο Marek Maciejewski, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων Ευρώπης.

    «Υιοθετώντας πολλές από τις premium τεχνολογίες της TCL, διατηρώντας παράλληλα μια πολύ προσιτή τιμή, και διακριτική σχεδίαση, είναι εύκολο να ερωτευτείτε την 55C735 και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ταινίες, παιχνίδια και σπορ. Ο συνδυασμός άμεσου φωτισμού LED και πάνελ τύπου Quantum Dot VA δημιουργεί απόδοση εικόνας με ανώτερο, φυσικό χειρισμό χρωμάτων και αυθεντική αντίθεση, ενώ η δυναμική χαρτογράφηση τόνων – καθώς και η δυνατότητα Dolby Vision και HDR10+ – εξασφαλίζει βέλτιστη ποιότητα από δίσκους UHD και υπηρεσίες ροής. Ο ήχος είναι ένα άλλο δυνατό σημείο, με την επεξεργασία Dolby Atmos να επεκτείνει το ηχητικό πεδίο του συστήματος ηχείων της τηλεόρασης που έχει σχεδιαστεί από την Onkyo. Με την εφαρμογή του Google TV OS, η 55C735 είναι επίσης κορυφαία στην κατηγορία smart», ανέφεραν οι κριτές της EISA.

    TCL 5.1.2ch Soundbar C935U — EISA “BEST BUY SOUNDBAR 2022-2023”

    Με το C935U να κερδίζει το Best Buy Soundbar 2022-2023, η TCL αποδεικνύει και πάλι ότι η καθηλωτική απόδοση ήχου και οι τελευταίες τεχνολογίες δεν έχουν πάντα ακριβό τίμημα. Το τελευταίο soundbar TCL 5.1.2 προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων ισχυρών μπάσων, ενσωματωμένων ηχείων ύψους που το κάνουν να ακούγεται σαν να πετούν αντικείμενα από πάνω και της αποκλειστικής τεχνολογίας RAY•DANZ της TCL που φροντίζει τον ηχητικό χώρο στα πλάγια. Το TCL C935U εκδημοκρατίζει τις τεχνολογίες προσφέροντας απόδοση Dolby Atmos και DTS: X, Spotify Connect, Apple Airplay, ενσωματωμένο Chromecast και υποστήριξη DTS: Play-Fi και προηγμένες λειτουργίες εφαρμογών για κινητά, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής AI Sonic.

    Επιπλέον, όλες οι ρυθμίσεις είναι πλέον εύκολα προσβάσιμες στην οθόνη LCD του τηλεχειριστηρίου και το soundbar μπορεί επίσης να λειτουργήσει εύκολα μέσω των φωνητικών βοηθών της τηλεόρασης TCL, όπως OK Google, Alexa κ.λπ.

    «Επιστρέψαμε με την τεχνολογία RayDanz με περισσότερη ισχύ χάρη στο νέο subwoofer και τους drivers, φέρνουμε δεκάδες νέα χαρακτηριστικά, όπως DTS:X, βαθμονόμηση δωματίου και υποστήριξη PlayFi, καθώς και τηλεχειριστήριο με μελλοντική προστασία με οθόνη LCD για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Για τους πιο απαιτητικούς χρήστες προσφέρουμε επίσης το X937U, το οποίο είναι έκδοσης 7.1.4 με δύο επιπλέον ασύρματα ηχεία οπίσθιας κατεύθυνσης», αναφέρει ο Marek Maciejewski Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων Ευρώπης.

    «Εκεί που νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο τέλος των δυνατοτήτων αυτού του soundbar, ανακαλύπτεις ότι μπορεί να κάνει περισσότερα. Το C935U συνεργάζεται με το ασύρματο subwoofer του με μια κύρια προσθήκη που διαθέτει drivers φυσικού ύψους για Dolby Atmos και DTS: X, καθώς και την τεχνολογία ακουστικών φακών RayDanz της TCL και είναι ένας εξαιρετικός ερμηνευτής με soundmixes ταινιών και τηλεόρασης. Το μπάσο έχει βάρος, ο διάλογος είναι στιβαρός και τα εφέ έχουν απτό αντίκτυπο. Η συνδεσιμότητα είναι επίσης κορυφαία, συνδυάζοντας HDMI eARC για βελτιωμένες ρυθμίσεις με αποκλειστικές εισόδους για πρόσθετο hardware και υποστήριξη για 4K Dolby Vision. Περαιτέρω δεξιότητες περιλαμβάνουν AirPlay, Chromecast και DTS PlayFi ροή, αυτόματη βαθμονόμηση βάσει εφαρμογών και χρήσιμες ρυθμίσεις EQ και προεπιλογές ήχου. Ακόμα και το τηλεχειριστήριο, με οθόνη LCD, είναι καινοτόμο», ανέφεραν οι κριτές της EISA.

     TCL NXTPAPER 10s — EISA “TABLET INNOVATION 2022-2023”

    Το TCL NXTPAPER 10s, που ανακοινώθηκε στη CES 2022, όπου κέρδισε το «Eye Protection Innovation Award of The Year», είναι ένα έξυπνο tablet 10,1″ που ξεπερνά τις προσδοκίες φροντίδας των ματιών. Μέσω μιας μοναδικής πολυεπίπεδης οθόνης που παρέχει εμφάνιση και αίσθηση χαρτιού τόσο για φοιτητές όσο και για επαγγελματίες, το TCL NXTPAPER 10s φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως κατά περισσότερο από 73%, πολύ πάνω από τις απαιτήσεις της βιομηχανίας που απαιτούνται από την TÜV Rheinland. Η τεχνολογία οθόνης NXTPAPER είναι μια νέα οθόνη που μοιάζει με χαρτί και χρησιμοποιεί πολλαπλές επιστρώσεις για να διατηρεί φυσικά χρώματα, να φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως και να παρέχει εκπληκτικές γωνίες θέασης και αντιθαμβωτικά χαρακτηριστικά.

    Είτε πρόκειται για βαρύ multitasking είτε για έντονο χρόνο μελέτης, το TCL NXTPAPER 10s είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή που εξασφαλίζει απόδοση χωρίς καθυστερήσεις με προεγκατεστημένες εφαρμογές που λειτουργούν ομαλά χάρη σε ROM[1] 4GB, μνήμη RAM[2] 64GB και Android 11. Η ολοήμερη διάρκεια ζωής[3]  της μπαταρίας 8000mAh προσφέρει μια ρουτίνα χωρίς άγχος για καθημερινή χρήση και εύκολη μεταφορά οπουδήποτε με βάρος 490 γραμμάρια. Ελαφριά στο κράτημα, η οθόνη FHD NXTPAPER 10s 10.1’’ θα αιχμαλωτίσει τους χρήστες της, μαζί με μια μπροστινή κάμερα 5MP και έναν οπίσθιο φακό 8MP ιδανικό για βιντεοκλήσεις.

    Χάρη στη συμπεριλαμβανόμενη γραφίδα και την υποστήριξη για το T Pen της TCL, το TCL NXTPAPER 10s είναι ιδανικό για να κρατάτε σημειώσεις ενώ μελετάτε ή αφήνετε τη δημιουργικότητα να ρέει με ένα σκίτσο ή σχέδιο. Η βελτιστοποιημένη οθόνη κάνει όλες τις καλλιτεχνικές προσπάθειες να φαίνονται φυσικές καθώς η γραφίδα γλιστρά αβίαστα σε αυτήν.

    «Με την πρώτη ματιά, το TCL NXTPAPER 10s φαίνεται να είναι απλώς ένα ακόμα Android tablet. Αλλά ενεργοποιήστε το και θα παρατηρήσετε την εντελώς διαφορετική ποιότητα εικόνας της οθόνης «σαν χαρτί». Εδώ η TCL έχει δημιουργήσει μια οθόνη LCD με 10 scattering-εφέ στρώματα, η οποία βοηθά στην προστασία των ματιών κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων χρήσης και περιορίζει την αντανάκλαση της οθόνης, διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια χρώματος – ιδανική για όταν χρησιμοποιείτε την παρεχόμενη γραφίδα για σχεδίαση και γραφή. Η χρήση χωρίς άγχος ενισχύεται από μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας 8000mAh και βάρος 490g, η οποία είναι εντυπωσιακά ελαφριά για μια συσκευή με οθόνη 10,1in (256 mm). Και με την προσιτή τιμή του NXTPAPER 10s, η TCL κατάφερε να παράγει το ιδανικό tablet για όλες τις γενιές», ανέφεραν οι κριτές της EISA.

    *****

    [1] Ο πραγματικός διαθέσιμος εσωτερικός χώρος αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό..

    [2] Δυνατότητα επέκτασης έως 256GB με microSD card

    [3] Δεδομένα μπαταρίας με βάση τα αποτελέσματα από εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με την προσωπική χρήση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles