20.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Η TCL παρουσιάζει το MOVETIME Family Watch για να βοηθήσει τα άτομα τρίτης ηλικίας να είναι συνεχώς συνδεδεμένα

    Η TCL, μία από τις εταιρίες με τις περισσότερες πωλήσεις καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο και μία από τις ηγέτιδες εταιρίες τεχνολογίας, παρουσιάζει το MOVETIME Family Watch MT43A. Αυτό το ρολόι με σύνδεση  4G παρέχει hands-free αμφίδρομη κλήση, αυτόματη ανίχνευση πτώσης, παρακολούθηση καρδιακού παλμού και υπενθυμίσεις για την λήψη φαρμάκων, σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους ηλικιωμένους να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους.

    Σύμφωνα με την Pew Research, σχεδόν το 20% των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας σε όλο τον κόσμο ζουν μόνοι, και ενώ εκείνοι θέλουν να μένουν στα σπίτια τους και να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα μπορεί να ανησυχούν για την ασφάλειά τους ή την ικανότητά τους να μετακινούνται και να ολοκληρώνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Tο MOVETIME Family Watch MT43A είναι η τέλεια λύση.

    Αυτό το ρολόι παρέχει αυτόματη ανίχνευση πτώσης, η οποία σημειώνει πότε αυτός που φοράει το ρολόι πέφτει και στέλνει μια άμεση ειδοποίηση (εντός 60 δευτερολέπτων) σε επαφές έκτακτης ανάγκης με την ακριβή τοποθεσία του ατόμου. Ο κάτοχος έχει επίσης την επιλογή να απορρίψει την ειδοποίηση. Με ενσωματωμένη οθόνη και αισθητήρα καρδιακού παλμού, το ρολόι θα παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό και θα ειδοποιεί τον χρήστη σε περίπτωση μη ομαλής λειτουργίας, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση ταχυκαρδίας ή βραδυκαρδίας.

    Εκτός από τις ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, το MOVETIME Family Watch MT43A έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την καθημερινή ζωή των ηλικιωμένων, οι οποίοι παραμένουν συνδεδεμένοι στέλνοντας φωνητικά ή γραπτά μηνύματα και μπορούν επίσης να μοιράζονται φωτογραφίες ή emojis απευθείας από τον καρπό τους. Το ρολόι προσφέρει επίσης ομαλή αμφίδρομη κλήση ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με τους αγαπημένους τους χρησιμοποιώντας ένα απλό αίτημα hands-free. Το MOVETIME Family Watch διαθέτει επίσης καθημερινή παρακολούθηση δραστηριότητας και ύπνου για να βοηθήσει τον έλεγχο της δραστηριότητας και των θερμίδων τους, ενώ ταυτόχρονα μετρά τη διάρκεια, τον κύκλο και την αποτελεσματικότητα του ύπνου τους. Αυτά τα εργαλεία τους παρέχουν πληροφορίες που μπορούν να βελτιώσουν τις συνήθειες στην καθημερινότητα τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν τις υπενθυμίσεις του ρολογιού σχετικά με τα φάρμακά τους, διατηρώντας τες ενεργές, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν ότι παίρνουν πάντα τα χάπια τους έγκαιρα.

    Το  MOVETIME Family Watch MT43A διατίθεται σε Σκούρο Γκρι και Μαύρο με οθόνη αφής AMOLED 41 x 48.5 mm και βελτιστοποιημένα μεγαλύτερα εικονίδια, οθόνη και γραφικά σχεδιασμένα ειδικά για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Η συσκευή είναι IP67 ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στη συμμόρφωση CCPA και GDPR για την προστασία του απορρήτου των χρηστών. Το MOVETIME Family Watch MT43A θα είναι διαθέσιμο στην Βόρεια Αμερική και Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο με €229 EUR.

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα wearables της TCL, συμπεριλαμβανομένου του TCL MOVETIME Family Watch, παρακαλώ επισκεφτείτε την διεύθυνση http://www.tclcom.com/wearables/index.html.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles