18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Τeam Vitality επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Philips Monitors!

    Η MMD, κορυφαία εξειδικευμένη εταιρεία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει με χαρά ότι έχει επεκτείνει τη διεθνή συνεργασία της με τον παγκόσμιο οργανισμό esports Team Vitality. Ενώ προηγουμένως κάλυπτε την ομάδα της Team Vitality για το FIFA, τώρα η συνεργασία έχει ενισχυθεί και καλύπτει και τις ομάδες του League of Legends, που αγωνίζονται τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα League of Legends European Championship (LEC) όσο και στο Πρωτάθλημα της Γαλλίας, Ligue Française League Of Legends (LFL).

    Μέσω της πολυετούς συνεργασίας με τη Philips Monitors θα εξοπλιστούν με τις κορυφαίες οθόνες της εταιρείας αθλητές παγκόσμιας κλάσης της Team Vitality, όπως ο οκτώ φορές νικητής του LEC και Φιναλίστ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για το 2019 Luka “Perkz” Perković και ο Matyáš “Carzzy” Orság, back to back νικητή του LEC 2021.. Επίσης, θα μπορούν να έχουν το λογότυπο στις φανέλες των ομάδων League of Legends και FIFA κατά τη συμμετοχή τους στα μεγαλύτερα τουρνουά esports στην Ευρώπη.

    Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής,  της επέκτασης στο PC gaming εκτός από το console gaming, η Philips Monitors θα επωφεληθεί από την τεχνογνωσία των αθλητών της Team Vitality στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, με στόχο τη  δημιουργία των καλύτερων οθονών για gamers. Η Philips Monitors θα παρέχει οθόνες στις πρωτοποριακές προπονητικές εγκαταστάσεις της Team Vitality, τόσο στο Βερολίνο όσο και στο State de France.

    «Προσφέροντας στους παίκτες μας τον καλύτερο εξοπλισμό για να τους βοηθήσουμε να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό, ήταν πάντα εξέχουσα προτεραιότητα για εμάς, και για αυτόν το λόγο είναι εξαιρετικό να έχουμε τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με έναν τόσο έμπιστο προμηθευτή, όπως η Philips Monitors. Είναι παράλληλα μια απόδειξη του τι επιτυγχάνουμε στην Team Vitality, για να αναπτύσσουμε τις υπάρχουσες συνεργασίες μας.» σχολίασε ο Nicolas Mauer, CEO της Team Vitality.

    «Ήταν εκπληκτικό να υποστηρίζουμε την ομάδα της FIFA και τις εγκαταστάσεις V.Hive με τις οθόνες Momentum για console gaming, για ένα βελτιωμένο περιβάλλον προπόνησης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέτος η συνεργασία μας επεκτείνεται, συμπεριλαμβάνοντας τις οθόνες για PC gaming καθώς και τις ομάδες του League of Legends», σχολίασε η Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead και Senior Brand Manager EU στην Philips Monitors & IT Accessories. Η Philips Monitor βελτιώνει το παιχνίδι της, με σημαντικές ειδήσεις και ανανεωμένες τεχνολογίες, ενώ η συνεργασία μας με την Team Vitality θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε στους παίκτες τις καλύτερες λύσεις σε οθόνες».

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles