16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί τον Χάρι Πότερ σαν μοντέλο για την Balenciaga – Βίντεο

    Είσαι έτοιμος να δεις τον Χάγκριντ, τον Χάρι και τον Σνέιπ σαν μοντέλα και ντυμένους από τον Μπαλενσιάγκα;

    Η τεχνητή νοημοσύνη έχει πολλά θετικά και αρνητικά όπως όλα στη ζωή. Αλλά, αν έπρεπε να επιλέξουμε αυτό που την κάνει τόσο ιδιαίτερη, είναι να φανταστούμε έναν Χάρι Πότερ μοντέλο με ρούχα από τον Balenciaga.

    Σήμερα σας μεταφέρουμε κάτι που μας ξεπερνά: ένα παράλληλο σύμπαν όπου η J. K. Rowling δεν εφηύρε τον Χάρι Πότερ, αλλά ο Balenciaga.

    Ο Χάρι Πότερ δεν είχε ποτέ τόσο πολύ στιλ, ας το παραδεχτούμε!

    Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube από το κανάλι demonflyingfox έχει σχεδόν 4 εκατομμύρια προβολές και όλο αυξάνονται.

    Το βίντεο, από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι υπέροχο. Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει, το αφήνουμε εδώ για παν ενδεχόμενο.

    Ο Χάγκριντ, ο Σνέιπ, ο Ντράκο Μαλφόι, ο Ρον, ο Χάρι Πότερ, ο Ντάμπλντορ κ.λπ., όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες εμφανίζονται στο βίντεο με ένα στιλ και μια αισθητική που ούτε ο ίδιος ο Μπαλενσιάγκα δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερα.

    Τους βλέπουμε με άψογο outfit, υπέροχη σωματοδομή και φανταστικές γωνίες στο πρόσωπο!

    Ο Χάγκριντ είναι υπέροχος, ο Χάρι Πότερ θα μπορούσε να είναι πραγματικό μοντέλο και ο Ντόμπι είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που θα δεις ποτέ.

    Αν σε ένα μήνα βγει μια σειρά ρούχων «Balenciaga x Harry Potter», μην εκπλαγείτε, αν και αμφιβάλλουμε πολύ ότι θα υπάρχει μια καμπάνια μάρκετινγκ μετά από αυτό!

    Ακόμα κι αν το βίντεο είναι ατελές, είναι εντυπωσιακό ότι η τεχνολογία για τη δημιουργία αυτού του είδους περιεχομένου είναι ήδη διαθέσιμη και προσβάσιμη στο κοινό. Αυτό εγείρει το ερώτημα εάν αυτό το βίντεο θα μπορούσε να είναι μια ματιά στο μέλλον της τέχνης και της ψυχαγωγίας.

    Ίσως βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής κατά την οποία οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ψυχαγωγικού περιεχομένου.

     

    Μάρθα Κατσαρού
    Μάρθα Κατσαρού
    Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι' αυτό έκανα το άλμα και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Είτε πρόκειται για μόδα, ομορφιά, κουσκούς, tips ή διακόσμηση, αυτά είναι τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ξεκινάω το ταξίδι μου με τις δικές μου ιδέες, ανησυχίες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles