18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η τελευταία διαφήμιση της Apple εστιάζει ξανά στο «Portrait Mode» του iPhone 7 Plus

    Η Apple κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση για το iPhone 7 Plus, στην οποία για ακόμη μια φορά εστιάζει στις εκπληκτικές δυνατότητες της κάμερας της συγκεκριμένης συσκευής και ειδικότερα στη λειτουργία πορτραίτου που είναι διαθέσιμη χάρη στο σύστημα της κάμερας διπλού φακού που διαθέτει. Η διαφήμιση, φέρει το χαρακτηριστικό τίτλο «The City».

    iphone7-plus-silver-select-2016_AV3

    Η υπόθεση του διαφημιστικού μηνύματος διάρκειας ενός λεπτού λαμβάνει χώρα σε μια μεγάλη ασιατική πόλη. Πρόκειται για ένα κλασικό «love story». Δυο νέοι συναντιούνται και εκατομμύρια άνθρωποι που πηγαινοέρχονται στο δρόμο ξαφνικά εξαφανίζονται. Ο άνδρας πάει να τραβήξει με το iPhone 7 Plus μια φωτογραφία της κοπέλας του σε λειτουργία πορτραίτου. Και καθώς τους βλέπουμε να περιτριγυρίζουν στην άδεια από ανθρώπους, πόλη, οι άνθρωποι εμφανίζονται ξανά με τη φράση «focus on what you love» να εξηγεί το νόημα της όλης διαφήμισης.

    Το μήνυμα που θέλει να περάσει η διαφήμιση είναι ότι με τη λειτουργία πορτραίτου, το θέμα της φωτογραφίας σας φαίνεται ευκρινές και σε αυτό δίνεται όλη η εστίαση, με όλα τα στοιχεία του παρασκηνίου να θολώνουν.

    https://www.youtube.com/watch?v=waTteMeg4Ag

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles