13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Thuraya λανσάρει το πρώτο GSM και δορυφορικό τηλέφωνο ταυτόχρονα!

    Μία εταιρεία που εξειδικεύεται στα δορυφορικά τηλέφωνα, η Thuraya, λανσάρει το πρώτο dual mode (και dual SIM) smartphone στον κόσμο, που επιτρέπει στους χρήστες του να εναλλάσσονται μεταξύ δορυφορικής και GSM επικοινωνίας.

    thuraya

    Η συσκευή ονομάζεται XT-PRO DUAL και έρχεται με ειδικό slot για δορυφορική επικοινωνία και ένα δεύτερο για GSM δίκτυα. Έχει το χαρακτηριστικό “Always One” που επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ των κλήσεων, ενώ παραμένει συνδεδεμένο και με το δορυφορικό και με το επίγειο δίκτυο.

    Είναι μία συσκευή ιδανική για χρήστες που ταξιδεύουν πολύ ή σε περιοχές με περιορισμένη (ή καθόλου) κάλυψη GSM δικτύων. Το δορυφορικό δίκτυο της Thuraya καλύπτει πάνω από 160 χώρες σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αυστραλία, ενώ το τηλέφωνο υποστηρίζει και τα περισσότερα 2G και 3G δίκτυα ανά τον κόσμο.

    Η Thuraya ισχυρίζεται επίσης ότι το XT-PRO DUAL είναι το πρώτο τηλέφωνο της βιομηχανίας που διαθέτει προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης που βασίζονται σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, τη διανυθείσα απόσταση ή την ανίχνευση κίνησης έξω από ένα προκαθορισμένο “geofence”.

    Η μπαταρία του διαρκεί για έως 11 ώρες ομιλίας και 100 ώρες αναμονής ενώ διαθέτει SOS button και είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα, το νερό και τη σκόνη, σκόνη, αλλά και οθόνη με προστασία Gorilla Glass.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles