18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η τηλεργασία γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, με έπιπλα ΙΚΕΑ!

    Η ζωή των περισσότερων από εμάς έχει αλλάξει πολύ στην εποχή του Covid-19 και το σπίτι έχει γίνει το επίκεντρο της καθημερινότητάς μας. Μπορεί πάντα να θέλαμε έναν προσωπικό χώρο φροντισμένο, ζεστό και γεμάτη θαλπωρή και αγάπη, όμως τη φετινή χρονιά χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερα.

    Ένα πολυλειτουργικό σπίτι, που να μπορεί να αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για κάθε στιγμή της ημέρας και να μπορεί να μεταμορφώνεται από χώρο τηλεργασίας και υποχρεώσεων σε χώρο ανάπαυσης και ψυχαγωγίας. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται, υπάρχουν τρόποι να προσαρμόσετε και το δικό σας χώρο. Ακόμη και αν έχετε μικρό σπίτι, περιορισμένο budget ή πρέπει να μοιραστείτε ένα χώρο με τον αγαπημένο ή την οικογένεια σας, η ΙΚΕΑ φροντίζει να σας δώσει τις λύσεις εκείνες που χρειάζεστε για να εργαστείτε στο σπίτι με περισσότερη οργάνωση και συγκέντρωση.

    Οργανώστε και τον πιο μικρό χώρο

    Ακόμη και αν το σπίτι σας είναι μικρό και δεν έχετε τους χώρους εκείνους που θα θέλατε για να “στεγάσετε” το γραφείο σας, μπορείτε με έξυπνες ιδέες και μία μικρή προσαρμογή να οργανώσετε το χώρο της τηλεργασίας σας. Αξιοποιώντας τα κατάλληλα έπιπλα γραφείου καθώς και προϊόντα οργάνωσης γραφείου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό γραφείο, ακόμη και σε έναν υπερβολικά μικρό χώρο που ίσως δε το φανταζόσασταν ποτέ, όπως το εσωτερικό μίας ντουλάπας σας, που θα ανοίγετε όταν τη χρειάζεστε και θα κλείνει όταν τελειώνετε την εργασία σας.

    Χρησιμοποιώντας έξυπνες λύσεις όπως το Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης SKADIS μπορείτε να οργανώσετε τα έγγραφά σας χωρίς να πιάνουν χώρο στο ντουλάπι και στο συρτάρι του γραφείου, ενώ μία ακόμη επιλογή, που θα σας ξεκουράσει, ενώ, ταυτόχρονα, αποθηκεύεται εύκολα χωρίς να πιάνει επιπλέον χώρο, είναι ένα σκαμπό γραφείου ώστε να έχετε και τη σωστή στάση σώματος τις ώρες που δουλεύετε.

    Κάντε την κουζίνα σας χώρο για βιντεοκλήσεις!

    Η καθημερινότητά σας περιλαμβάνει πλέον πολλές βιντεοκλήσεις και έτσι ο χώρος σας πρέπει να είναι πάντα διαμορφωμένος ώστε και να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας αλλά και να είναι πάντα οργανωμένος, τακτοποιημένος και όμορφος. Λύσεις υπάρχουν γι’ αυτό ακόμη και αν δεν έχετε γραφείο, καθώς και το τραπέζι κουζίνας σας μπορεί να αποτελέσει το χώρο για τις καθημερινές σας τηλεδιασκέψεις. Με μικρές προσαρμογές μπορείτε να αλλάξετε το χώρο, διατηρώντας τον πρακτικό.  Μπορείτε π.χ. να προσθέσετε αξεσουάρ οργάνωσης και αποθήκευσης στους τοίχους ή ακόμη και κάποια επιπλέον ράφια για το αρχεία ή τα βιβλία σας. Επιπρόσθετα, μπορείτε και εδώ να αξιοποιήσετε το Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης SKADIS για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε.

    Δημιουργήστε γραφείο ακόμη και στην πιο μικρή γωνία του σπιτιού σας

    Μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμη και χώρους που μέχρι τώρα είχατε αναξιοποίητους στο σπίτι σας, μετατρέποντάς τους σε λειτουργικά μέρη. Έτσι, το νέο σας γραφείο μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ένα ράφι τοίχου το οποίο μπορείτε να εμπλουτίσετε με ένα φωτιστικό τοίχου και ράφια για ακόμη περισσότερη οργάνωση.

    Φτιάξτε ένα γραφείο για δύο!

    Αν συγκατοικείτε με μέλη της οικογένειάς σας ή τον αγαπημένο σας και οι ανάγκες για τηλεργασία είναι …διπλές, μην απογοητεύεστε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γραφείο για δύο, με πολύ εύκολο τρόπο. Μπορείτε να αξιοποιήσετε ενσωματωμένα συρτάρια όπου θα τοποθετήσετε φορτιστές και ακουστικά, αλλά και να επιλέξετε το σημείο, ανάλογα με το χώρο σας. Μπορεί π.χ. να είναι μία τραπεζαρία που το πρωί θα είναι γραφείο και το βράδυ θα γίνεται ο χώρος για το βραδινό της οικογένειας, αλλά και ένα τραπέζι που θα κλείνει τελείως όταν τελειώνετε τη δουλειά, ώστε να κερδίζετε χώρο. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ακόμη περισσότερες έξυπνες λύσεις όπως π.χ..ένα τρόλεϊ που θα έχει πάνω όσα χρειάζεστε την ώρα που εργάζεστε ή ένας διάτρητος πίνακας όπου θα τα έχετε όλα οργανωμένα.

    Λύσεις υπάρχουν πολλές και όσο μικρός ή άβολος και αν είναι ο προσωπικός σας χώρος, μπορείτε να τον προσαρμόσετε για τις ανάγκες της τηλεργασίας σας και να βρείτε στο e-shop της IKEA όλες τις λύσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε τη σημερινή πραγματικότητα με τον πιο όμορφο τρόπο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles