15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η τιμή του εντυπωσιακού ZTE Axon 7 στην Ευρώπη

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή, το ZTE Axon 7, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η κινεζική εταιρεία και τώρα μαθαίνουμε τις τιμές της σε όλο τον κόσμο – και στην Ευρώπη φυσικά που μας ενδιαφέρει περισσότερο.

    zte axon 7

    Σύμφωνα με report που μας έρχεται από την Κίνα, το κόστος του Axon 7 στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινάει από τα 409 ευρώ για την standard έκδοση της συσκευής (με τα 4GB RAM και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου), ενώ δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για το πόσο θα κοστίζει η high-end έκδοση με τα εντυπωσιακά specs των 6GB RAM και των 128GB αποθηκευτικού χώρου, η οποία επιπλέον θα διαθέτει και 3D touch δυνατότητες, καθώς δε γνωρίζουμε καν αν η ZTE θα διαθέσει αυτή τη version στην Ευρώπη.

    Θυμίζουμε ότι το ZTE Axon 7 είναι μία κορυφαία πρόταση με στόχο μόνο τον “αφρό” της αγοράς, που διαθέτει unibody κατασκευή από αλουμίνιο, σχεδίαση σε συνεργασία με την Designworks της BMW, οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 2K, Snapdragon 820, κάμερες 20 και 8MP και μπαταρία 3.250mAh. Περισσότερα γι’ αυτή μπορείτε να δείτε στην αρχική μας παρουσίαση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles