12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Tonic Games Group, που βρίσκεται πίσω από «φαινόμενο» Fall Guys πέρασε στα χέρια της Epic Games!

    Την Tonic Games Group το πιθανότερο είναι να μην την έχετε ακουστά, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε την Mediatonic και το game «φαινόμενο» Fall Guys, το οποίο είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot games που κυκλοφορούν. Η Tonic Games Group αποτελείται εκτός από το studio του Fall Guys και από τις Irregular Corporation και Fortitude Games (μία publisher και μια εταιρεία ανάπτυξης αντίστοιχα). Επειδή ως γνωστόν και στη βιομηχανία του gaming, το μικρό ψάρι… «τρώει» το μικρό, η Epic Games πρόσφατα προχώρησε στην εξαγορά της Tonic Games Group, πράγμα που με απλούστερα λόγια σημαίνει ότι το εξαιρετικά πετυχημένο battle royale game Fall Guys βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια της!

    Σχολιάζοντας το deal, ο συνιδρυτής της Tonic Games Group, Paul Croft ανέφερε σε μια επίσημη δήλωση του ότι αυτή η ένωση θα οδηγήσει τις δύο εταιρείες σε νέες επιτυχίες. Σε περίπτωση βέβαια που κάποιοι ανησυχούν για την παραπάνω εξαγορά αναφορικά με το «μέλλον» του Fall Guys, οι υπεύθυνοι της Epic Games τόνισαν  χαρακτηριστικά ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή αλλαγή στο gameplay, καθώς στόχος της Epic να επενδύσει και να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το δημοφιλές battle royale game. Το παιχνίδι με το οποίο διασκεδάζουν εκατομμύρια gamers σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ήδη διαθέσιμο σε PS4, PS5 και PC (μέσω Steam), ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα το δούμε να κυκλοφορεί και σε Switch και Xbox (όπως αντιλαμβάνεστε πλέον το Fall Guys θα φιλοξενείτε πολύ σύντομα και στο Epic Games Store).

    Και σίγουρα το μέλλον φαίνεται ιδιαίτερα λαμπρό, καθώς οι δημιουργοί του σχεδιάζουν πλέον να προσθέσουν πολλά από τα στοιχεία του Fortnite και του Rocket League στον τίτλο τους και αδιαμφισβήτητα ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει μία “μείξη” αυτού του είδους. Το Fall Guys είναι προτεινόμενο για 5 βραβεία BAFTA στο πλαίσιο των Games Awards και είναι μία από τις μεγάλες «αποκαλύψεις» των τελευταίων μηνών στον κόσμο του gaming.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles