15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η TP-Link παρουσιάζει την ολοκαίνουργια Omada – την πιο έξυπνη λύση Cloud για τη δικτύωση των επιχειρήσεων

    Η TP-Link, ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος προϊόντων δικτύωσης καταναλωτών και επιχειρήσεων, παρουσιάζει στην έκθεση IFA 2020 μια ελκυστική λύση δικτύωσης, την Omada, η οποία αποτελεί την πιο έξυπνη λύση cloud για επιχειρηματική δικτύωση. Με βάση την επιτυχία της σειράς  Omada Business WiFi, η TP-Link ενσωματώνει routers, switches και ακόμη περισσότερα WiFi 6 access points στις λύσεις του Software Defined Networking (SDN). Έχει προστεθεί 100% κεντρική διαχείριση cloud, διασφαλίζοντας τον έλεγχο των προϊόντων TP-Link Omada από μία μόνο διεπαφή — οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

    H IFA είναι η πιο σημαντική αγορά τεχνολογίας στον κόσμο. Πέρυσι, σχεδόν 2.000 εκθέτες συμμετείχαν στις εκθέσεις, με την TP-Link να φέρνει τα νεότερα εσωτερικά WiFi 6 access points και άλλα νέα προϊόντα. Φέτος, ακόμη και στη δύσκολη περίοδο του COVID-19, η TP-Link παρέχει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα για τους πελάτες της, με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα Omada SDN, ενσωματωμένα εσωτερικά και εξωτερικά WiFi 6 access points, επιτοίχια access points, διακόπτες 10GE , προηγμένα multi-WAN VPN routers και πολλά άλλα.

    «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που διαθέτουμε το TP-Link Omada, μια end-to-end λύση cloud, αφιερωμένη στην επιχειρηματική δικτύωση» ανέφερε ο Pingji Li, VP & GM του TP-Link Networking BU της TP-Link. «Το TP-Link Omada στοχεύει στην απλοποίηση της διαχείρισης του δικτύου και στη δημιουργία ενός επιχειρηματικού δικτύου με υψηλότερη απόδοση, μεγαλύτερη αξιοπιστία και καλύτερη ασφάλεια».

    Omada SDN – Υψηλότερη απόδοση, μεγαλύτερη αξιοπιστία και καλύτερη ασφάλεια

    Το TP-Link Omada προσφέρει εκπλήξεις πέρα ​​από αυτό που συνήθως σχετίζεται με ένα δίκτυο SDN. Η λύση Omada SDN διαθέτει πολλές προηγμένες δυνατότητες που αποδίδουν τους στόχους της υψηλότερης απόδοσης, αξιοπιστίας και ασφάλειας. Η πρόσβαση στο cloud διευκολύνει την κεντρική διαχείριση διαφορετικών ιστοτόπων. Η ανάπτυξη μηδενικής επαφής επιτρέπει στους διαχειριστές να αναπτύξουν και να διαμορφώσουν απομακρυσμένα δίκτυα πολλών ιστοτόπων, επομένως δεν χρειάζεται να στείλουμε έναν μηχανικό για διαμόρφωση επιτόπου. Ο εύχρηστος πίνακας ελέγχου διευκολύνει την προβολή της κατάστασης δικτύου σε πραγματικό χρόνο, τον έλεγχο της χρήσης του δικτύου και τη διανομή επισκεψιμότητας ή ακόμη και την παρακολούθηση βασικών δεδομένων για καλύτερα αποτελέσματα της επιχείρησης. Με τεχνολογία AI, το TP-Link Omada βοηθά το προσωπικό πληροφορικής να αναλύσει πιθανά προβλήματα του δικτύου και να λάβει προτάσεις βελτιστοποίησης για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του δικτύου. *

    Σημεία πρόσβασης Omada WiFi 6 — Βελτιώστε τις εμπειρίες σε περιβάλλοντα υψηλής πυκνότητας

    Τα Omada WiFi 6 access points παρέχουν συνδεσιμότητα υψηλής απόδοσης για κάθε επιχείρηση με αυξημένες απαιτήσεις IoT και κινητικότητας. Το EAP660 HD, ένα AX3600 multi-Gigabit access point οροφής και το EAP620-Outdoor HD, ένα AX1800 Gigabit access point εσωτερικού / εξωτερικού χώρου, εκτίθενται στην IFA. Εξοπλισμένα με προηγμένες τεχνολογίες WiFi 6, όπως 1024-QAM, 4× Longer OFDM Symbol, BSS Coloring, OFDMA, και MU-MIMO, αυτά τα WiFi 6 APs βελτιστοποιούν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του δικτύου και παρέχουν μεγάλες ταχύτητες, ικανές να συνδέσουν έως 1.000 πελάτες ** . Επιπλέον, κυκλοφορεί ένα WiFi 5 AC1750 Ceiling Mount AP, το EAP265 HD, το οποίο έχει σχεδιαστεί για σενάρια υψηλής πυκνότητας με ταυτόχρονη χωρητικότητα έως και 500 πελατών **.

    JetStream 10GE και 2.5GE Switches – Συνδέσεις με αστραπιαία ταχύτητα για εταιρικά δίκτυα

    Η TP-Link έχει αναπτύξει 10GE, 2.5GE και 1GE switches με δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης. Εκτός από τα τρία gigabit PoE switches που έχουν κυκλοφορήσει προηγουμένως, τρία νέα switches εμφανίζονται στην IFA 2020. Το TL-SX3016F, εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά L2 + και ασφάλειας, είναι το ιδανικό switch για δίκτυα επιχειρήσεων. Εν τω μεταξύ, κυκλοφορούν δύο switches PoE, TL-SG3210XHP-M2 και TL-SG3428XMP. Το πρώτο, εξοπλισμένο με θύρες PoE + 2,5 Gbps, ξεκλειδώνει τις δυνατότητες των σημείων πρόσβασης WiFi 6. Το τελευταίο, με έως και 24 θύρες PoE, προσφέρει σημαντικά οφέλη για την ανάπτυξη access points, IP cameras και πολλών άλλων.

    SafeStream Routers— Επαγγελματικά, Ασφαλή και Αξιόπιστα Gateways

    Ο Gigabit Multi-WAN VPN router, TL-ER7206, ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην πλατφόρμα Omada SDN για την προστασία του δικτύου και των δεδομένων του με προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας. Οι εως τέσσερις θύρες gigabit WAN βελτιστοποιούν τη χρήση εύρους ζώνης. Το υψηλής ασφάλειας εταιρικό πρότυπο IPSec / PPTP / L2TP VPN & OpenVPN, το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε υποκαταστήματα και τηλεπικοινωνίες.

    Omada Controllers – Κεντρική διαχείριση για Access Points, Switches και Gateways

    Εκτός από το προηγούμενο Hardware Controller (OC200) και Software Controller, ένα νέο Hardware Controller, το OC300, παρουσιάζεται στην IFA 2020. Έχει δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης έως και 500 access points, switches και gateways, καθώς και 15.000 πελάτες. Η πρόσβαση στο cloud και η υποστήριξη εφαρμογών Omada καθιστούν εύκολη τη διαχείριση όλου του δικτύου οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

    Αυτά τα access points, switches, routers και Hardware controller που είναι ενσωματωμένα στο σύστημα Omada Cloud SDN συνδυάζονται σε ένα εξαιρετικά επεκτάσιμο δίκτυο και όλα ελέγχονται από μία μόνο διεπαφή. Παρέχονται απρόσκοπτες ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις, ιδανικές για χρήση σε φιλοξενία, εκπαίδευση, καταστήματα λιανικής, γραφεία και περισσότερα. Με το TP-Link Omada Cloud SDN, η υψηλότερη απόδοση, η μεγαλύτερη αξιοπιστία και η καλύτερη ασφάλεια ολόκληρου του δικτύου βρίσκονται στα χέρια σας.

    * Η Έξυπνη Ανάλυση Δικτύου, η Προειδοποίηση και η Βελτιστοποίηση αναπτύσσονται και προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν το 2020.

    ** Οι μέγιστοι ρυθμοί ασύρματου σήματος είναι οι φυσικοί ρυθμοί που προκύπτουν από τις προδιαγραφές IEEE Standard 802.11. Η πραγματική απόδοση ασύρματων δεδομένων και η ασύρματη κάλυψη και η ποσότητα των συνδεδεμένων συσκευών δεν είναι εγγυημένα και θα διαφέρουν ως αποτέλεσμα συνθηκών δικτύου, περιορισμών πελατών και περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως οικοδομικά υλικά, εμπόδια, όγκος και πυκνότητα κυκλοφορίας και τοποθεσία πελάτη.

    *** Σύμφωνα με το IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q4 2019 Release. Με βάση τις μονάδες που στάλθηκαν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles