15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η τρέλα της “Black Friday”. Γυναίκα χρησιμοποίησε “σπρέι πιπεριού” για να αποσπάσει από άλλους πελάτες ένα Xbox σε προσφορά!

    φρενίτιδα που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες την ημέρα της “Black Friday” είναι δεδομένη. Ουρές στα καταστήματα, σπρωξίματα και φωνές είναι συνηθισμένες ιστορίες, που συμβαίνουν κάθε χρόνο και δεν προκαλούν εντύπωση, δεδομένων των μεγάλων προσφορών που πραγματοποιούνται κάθε τέτοια μέρα.

    Φέτος, όμως, είχαμε κάτι λιγάκι πιο τραβημένο… Μία γυναίκα στο Λος Άντζελες, προσπαθώντας να κερδίσει καλύτερη θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους πελάτες του καταστήματος που βρισκόταν, τους… ψέκασε με “σπρέι πιπεριού”, φέρνοντας μνήμες από την πρόσφατη αναστάτωση που προκάλεσε η αντίστοιχη επίθεση ενός αστυνομικού εναντίον των διαδηλωτών του κινήματος “Occupy Wall Street”.

    Σύμφωνα με τις αναφορές, τουλάχιστον 20 άτομα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, “τραυματίστηκαν” από την κίνηση της γυναίκας, με πολλούς να αφηγούνται τις ιστορίες τους στα αμερικανικά μέσα με τρόμο. Σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες, η γυναίκα χρησιμοποίησε το “σπρέι πιπεριού” για να μπορέσει να αποσπάσει από τα χέρια άλλων μία κονσόλα Xbox, κάτι, πάντως που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο πολυκατάστημα Walmart αργά το βράδυ την “ημέρα των Ευχαριστιών”, καθώς τα περισσότερα καταστήματα στη χώρα ανοίγουν μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, για να υποδεχθούν τις ορδές των πελατών που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές της “Μαύρης Παρασκευής”.

    Πηγή: Guardian

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles