13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Twentieth Century Fox ανακηρύσσει την 26η Απριλίου ως “Alien Day”!

    Ανοίξτε τις ατζέντες και σημειώνετε. Από εδώ και πέρα η 26η Απριλίου δεν θα είναι μία απλή ημερομηνία, αλλά η μέρα που θα γιορτάζουν οι fans του σινεμά το Alien franchise. Η Twentieth Century Fox αποφάσισε να αλλάξει τη μοίρα της αδιάφορης αυτής ημέρας και να την μετατρέψει σε μία γιορτή που θα τιμά ένα από τα καλύτερα franchise στην ιστορία του σινεμά, το saga που όρισε τον sci-fi τρόμο.

    ripley-alien-3-banner

    Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία. Το “4/26” (οι Αμερικανοί βάζουν πάντα μπροστά το μήνα και μετά τη μέρα) είναι μία αναφορά στο Acheron LV-426, τον περίφημο πλανήτη που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα του ομώνυμου original φιλμ του 1979, αλλά και του sequel του 1986, Aliens. Τότε λοιπόν η 20th Century Fox έχει προγραμματίσει να γίνουν ειδικές προβολές των ταινιών, να παρουσιάσει φυσικά καινούργιο merchandise που σίγουρα θα το τιμήσουν οι fans, ενώ θα υπάρξει και trivia διαγωνισμός στο Twitter στον οποίο κάθε… 42.6 λεπτά θα εμφανίζεται και μία καινούργια ερώτηση στο λογαριασμό του twitter @AlienAnthology! Και έχει και συνέχεια!
    Μία από τις καλύτερες εκπλήξεις είναι πως η Reebok θα κυκλοφορήσει μία limited σειρά του Reebok Alien Stomper, το μοντέλο που φορούσε η Sigourney Weaver, η περίφημη Ellen Ripley. Είναι σίγουρο πως θα εξαφανιστεί ταχύτατα και γι’ αυτό πολλοί θα περιμένουν πανέτοιμοι πότε θα είναι διαθέσιμα τα λίγα κομμάτια online. 
    Επίσης η ECA θα κυκλοφορήσει τις πρώτες ποτέ φιγούρες της σκληροτράχηλης Vasquez (Jenette Goldstein) που ήταν μέλος του πληρώματος και της μικρής Newt (Carrie Henn), συν κάποιες καινούργιες της Ripley. Όσο για την Dark Horse Comics αυτή θα έχει αποκλειστικά εξώφυλλα της διάσημης comik book σειράς των Brian Wood και Tristan Jones, ALIENS, ενώ θα κυκλοφορήσει και μία επετειακή της original έκδοσης του 1986 με σκληρό εξώφυλλο. Τέλος τα δύο φιλμ Alien και Aliens θα παίξουν σε πάνω από 20 πόλεις της Αμερικής, με την προκράτηση στα εισιτήρια να συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό t-shirt.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles