24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η umlaut απένειμε στην Epic το 4ο στη σειρά βραβείο για το δίκτυο κινητής της

    Σε διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, η διεθνής εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων umlaut απένειμε στην Epic για ακόμη μια φορά την πιστοποίηση “Best Mobile Network in Test” μετά από μια σειρά ανεξάρτητων συγκριτικών μετρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογο βραβείο έλαβε η Epic και από την Ookla, η οποία βράβευσε για δύο συνεχόμενες φορές το δίκτυο της, ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο».

    Απονέμοντας το βραβείο στην Epic, o Hakan Ekmen, CEO Telecommunication της umlaut ανέφερε: «H Epic παρουσιάζει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη στην Κύπρο έχοντας συγκεντρώσει την αξιοσημείωτη συνολική βαθμολογία των 911 βαθμών από τους 1000. Συγχαρητήρια στην Epic για την διάκριση και την πιστοποίηση ‘Best in Test’ σε μία ιδιάζουσα εποχή, γεμάτη προκλήσεις εν μέσω COVID-19».

    Παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους της Epic, o CEO Θάνος Χρονόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Εkmen και την umlaut δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι οι συνεχείς μας επενδύσεις στο δίκτυο απέδωσαν καρπούς. Μέσω της αφοσίωσης και σκληρής μας δουλειάς καθώς και μέσω των συνεχών προσπαθειών μας να παρέχουμε τις πιο γρήγορες ταχύτητες και τη μεγαλύτερη κάλυψη, λαμβάνουμε για άλλη μια φορά την πιστοποίηση «Best Mobile Network in Test».

    Από την πλευρά του ο CTIO της Epic Γιάννης Μιχαηλίδης αναφερόμενος στην συγκεκριμένη βράβευση και στο πλάνο που ακολουθήθηκε, τόνισε: «Ένα καλό πλάνο είναι απλά μια ευχή, αν δεν ακολουθήσει και η άψογη εκτέλεση του. Μέσω των προσπαθειών της ομάδας μας που δούλεψε παράλληλα με τους συνεργάτες μας καταφέραμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία αυτό το πλάνο. Είμαστε περήφανοι και ανυπομονούμε για τις επόμενες αναβαθμίσεις του δικτύου μας».

    Σύμφωνα με τις μετρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο κατά την περίοδο από 27 Ιουλίου 2020  μέχρι 10 Ιανουαρίου 2021, η umlaut κατέταξε την Epic στην πρώτη θέση με συνολική βαθμολογία 911 βαθμούς, σε κλίμακα 1 – 1000. Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της umlaut, το δίκτυο της Epic εξασφάλισε την πρωτιά σε τρεις βασικές κατηγορίες: Coverage, Speed και Latency καθώς και σε επιμέρους δείκτες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles