21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Valve ανακοινώνει κονσόλες για το σαλόνι σου. Δοκίμασε μία δωρεάν!

    Μετά την αποκάλυψη του Steam OS, η Valve ανακοινώνει κονσόλες για το σαλόνι. Ναι, σωστά διάβασες, πληθυντικός! Δεν μιλάμε για μία, αλλά για πολλές. Σύμφωνα με τη νέα σελίδα που αποκαλύφθηκε, η Valve συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές για να δημιουργήσει τα Steam Machines. Πολλές λεπτομέρειες για αυτά δεν έχουμε, αλλά σίγουρα μιλάμε για δυνατά μηχανήματα, αφού θα μπορούν να τρέχουν πολλαπλά λειτουργικά συστήματα.

    steam-machines

    Ξεκινώντας λοιπόν το 2014, μαζί με το feedback του κόσμου, η εταιρία θα κατασκευάσει διαφορετικές συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές για όλα τα γούστα, μιας και πιστεύει πως «δεν υπάρχει μία κονσόλα για όλους».

    Ωστόσο, για αρχή υπάρχει ένα πρωτότυπο κομμάτι, το οποίο είναι «ανοιχτό» και «αναβαθμίσημο» και μάλιστα μέσα στη χρονιά θα διαθέσει 300 από αυτά σε χρήστες του Steam δωρεάν για δοκιμές. Και ναι, μπορείς να είσαι εσύ ένας από αυτούς που θα δοκιμάσουν πρώτη την συσκευή της Valve. Πώς θα το κάνεις αυτό; Έχεις περιθώριο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου για να:

    • Μπεις στο γκρουπ Steam Universe του Steam
    • Αποδεχτείς τους όρους
    • Κάνεις 10 φίλους στο Steam (αν δεν έχεις ήδη)
    • Φτιάξεις προφίλ στο Steam Community (αν δεν έχεις ήδη)
    • Παίξεις ένα παιχνίδι με χειριστήριο στο Big Picture mode

     

    Περισσότερες πληροφορίες και ερωταπαντήσεις θα βρεις εδώ. Η τρίτη και τελευταία ανακοίνωση έρχεται την Παρασκευή στις 20:00 το απόγευμα. Τι πιστεύεις πως θα είναι;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles