20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Valve παρουσίασε το πρώτο Steam Box, το δικό της PC για το σαλόνι!

    Και να που οι φήμες που ακούγαμε τους τελευταίους μήνες, τελικά –για ακόμα μια φορά- απεδείχθησαν αληθινές ή μάλλον, αληθινότατες! Στη CES 2013 που διεξάγεται στο Λας Βέγκας, η Valve παρουσίασε επιτέλους το περίφημο Steam Box ή αλλιώς τη δικιά της εκδοχή του… υπολογιστή για το σαλόνι. Βέβαια το Steam Box σε πρώτη φάση μας έχει συστηθεί με το –πρωτότυπο- όνομα Piston, όμως ακόμα κι έτσι, δεν παύει να εντυπωσιάζει.

    Πρόκειται για ένα designάτο, μεταλλικό κουτί από την Xi3 που μέσα του κρύβει έναν APUεπεξεργαστή της AMD (δυνατές επιδόσεις, μικρή κατανάλωση) ενώ θα προσφέρει μέχρι και 1 TB αποθηκευτικών χώρων –καθώς και δυνατότητα αναβάθμισης επεξεργαστή και RAM. Το Piston βγάζει οκτώ θύρες USB (οι μισές στην έκδοση 2.0 και οι υπόλοιπες στην 3.0), τέσσεριςeSATAp, δύο mini display και μία HDMI.

    Όσο για την τιμή του, αν κρίνουμε από αυτή του μοντέλου X7A της Xi3, με το οποίο το Piston έχει αρκετές ομοιότητες, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να παίζει στα $999. Από πλευράς Valve, αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι πως το Piston είναι ένα από τα πολλά πρωτότυπα που δείχνουν φέτος στη CES…

    Δες και ένα ωραίο βίντεο που ανέδειξε το GamesIndustry. Είναι το Battlefield 3 να τρέχει στο AMD Fusion APU του X7A («φτυστό» το Piston) στα αριστερά, και στο Xbox 360 στα δεξιά.

     

    Πηγή, gallery & βίντεο: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles