10.7 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
More

  Η viafintech παρουσιάζει την CASH26 στην Ελλάδα και ξεκινάει τη συνεργασία της με τα σούπερ μαρκέτ Bazaar!

  Έπειτα από την παρουσίαση του προϊόντος viacash στην ελληνική αγορά, σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ Bazaar, η viafintech παρουσιάζει τον πρώτο συνεργάτη ψηφιακής τραπεζικής, την N26. Η υπηρεσία κατάθεσης και ανάληψης, viacash, της viafintech ενσωματώνεται στην εφαρμογή N26 ως λύση λευκής ετικέτας (white label solution) και φέρει την επωνυμία CASH26. Η ενσωμάτωση της viacash στην εφαρμογή N26 λανσαρίστηκε σε άλλες αγορές στο παρελθόν όπως τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ιταλία και από τότε έχει γίνει ευρέως γνωστή.

  Οι πελάτες της N26 μπορούν να αξιοποιήσουν τα 110 καταστήματα Bazaar, διαμοιρασμένα σε όλη την Ελλάδα, ως ΑΤΜ για καταθέσεις και αναλήψεις. Για την έναρξη μιας συναλλαγής, οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα barcode του ποσού που επιθυμούν να καταθέσουν ή να κάνουν ανάληψη απευθείας από την εφαρμογή N26 στο κινητό τους τηλέφωνο. Η επικύρωση του ποσού θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία barcode που ο πελάτης πρέπει στη συνέχεια να παρουσιάσει στο ταμείο. Ο αριθμός του barcode θα πληκτρολογείται ή θα σαρώνεται όπως οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο για αγορά προϊόν και το ποσό θα ληφθεί ή θα κατατεθεί. Σε αντίθεση με την ανάληψη από ένα ATM, η ανάληψη μέσω viacash είναι δωρεάν για όλους τους πελάτες N26.

  Τα σούπερ μάρκετ Bazaar, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα και σε λειτουργία πάνω από 25 χρόνια, προσφέρουν αποκλειστικά αυτή τη ψηφιακή δυνατότητα για να επιτρέψουν στους πελάτες τους να εξοικονομήσουν χρόνο: «Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις μπορούν πλέον να ολοκληρωθούν ενώ πραγματοποιούμε τις καθημερινές μας αγορές. Η πρόσθετη διαδρομή προς το ATM δεν είναι πλέον απαραίτητη. Το γεγονός ότι ο αριθμός των ΑΤΜ έχει μειωθεί κατά σχεδόν 40% μέσα σε 10 χρόνια, ενώ ακόμη 1 στους 2 υπαλλήλους λαμβάνει μέρος του μισθού του σε μετρητά, καθιστά αυτή τη νέα εναλλακτική προσέγγιση για τη διαχείριση των βασικών τραπεζικών αναγκών απαραίτητη.” λέει ο Αντώνιος Πέππας, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας της viafintech.

  Ειδικά με το λανσάρισμα, όλοι οι χρήστες viacash και πελάτες της Ν26 θα έχουν 5% έκπτωση σε όλες τις μελλοντικές τους αγορές στα Βazaar, έπειτα από κάθε χρήση CASH26, σαρώνοντας τον κωδικό που θα λαμβάνουν.

  “Το λανσάρισμα της υπηρεσίας CASH26 στην Ελλάδα είναι μέρος του κύριου στόχου μας: να κάνουμε την τραπεζική εμπειρία εύκολη και πρακτική για όλους τους Έλληνες πελάτες, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας που αναπτύχθηκαν με τοπικούς συνεργάτες ” σχολιάζει ο Andrea Isola, Γενικός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης της N26, «Εάν ισχύει ότι υπάρχει μια αυξανόμενη τάση για πληρωμές χωρίς μετρητά, τότε οι Έλληνες χρήστες εξακολουθούν να είναι πολύ συνδεδεμένοι με αυτά. Για αυτό το λόγο, είμαστε περήφανοι που αποτελούμε την πρώτη ψηφιακή τράπεζα που λάνσαρε την CASH26 στην Ελλάδα, ακολουθώντας τη φιλοσοφία μας να κάνουμε την εμπειρία κατάθεσης και ανάληψης ολοένα πιο άνετη και γρήγορη», καταλήγει ο Andrea Isola.

  Ο CFO των σούπερ μάρκετ Bazaar, κ. Σπύρος Πετσάλης, είναι θετικός για την πορεία της συνεργασίας με τη viafintech, «Το να είμαστε η πρώτη ελληνική εταιρεία που εφάρμοσε το προϊόν viacash μας έκανε ιδιαίτερα περήφανους. Αλλά τώρα, έχοντας τον πρώτο ουσιαστικό τραπεζικό συνεργάτη στο πλάι μας, η συνεργασία θα δείξει την πραγματική της δύναμη: Προσφέροντας μια υπηρεσία προστιθέμενης αξίας την οποία θα απολαύσουν όλοι μας οι πελάτες, καθώς διευκολύνει την καθημερινή τους ζωή και βελτιώνει την αγοραστική τους εμπειρία στα σούπερ μάρκετ Bazaar. “

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles