18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η ViewSonic ανακοινώνει νέο gaming monitor 55” και νέο monitor συμβατό με NVIDIA G-SYNC, το πρώτο με πιστοποίηση Blur Busters Strobe

    Η ViewSonic, ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει για πρώτη φορά στην Pepcom 2020, το ViewSonic ELITE XG550 gaming monitor, τα XG270QC και XG270 σε συνδυασμό με το ELITE Ally. Με τις μεγάλες και κυρτές οθόνες gaming της σειράς ELITE, η Viewsonic παρέχει στους gamers δυνατότητες iconic desktop monitor θέτοντας νέα στάνταρ στο σχεδιασμό και την αισθητική του σύγχρονου εξοπλισμού gaming.

    XG550

    Η 55 ιντσών ELITE XG550 είναι ένα 120Hz OLED panel, που προσφέρει ρεαλιστική εμπειρία υψηλής απόδοσης, με χρόνο απόκρισης 0,5ms (GtG) και ανάλυση UHD (3840×2160). Τα περιβάλλοντα των παιχνιδιών ζωντανεύουν με εξαιρετικό contrast OLED και υποστήριξη χρώματος DCI-P3 99%, ιδανικά για next generation κονσόλες και AAA-title game play. Με εντυπωσιακή σχεδίαση, στενά περιμετρικά πλαίσια (narrow-bezel) και φωτισμό ELITE RGB, η οθόνη XG550 είναι ιδανική για οποιοδήποτε περιβάλλον gaming.

    XG270: Τώρα συμβατή με G-SYNC και πιστοποιημένη κατά Blur Busters PureXP Strobe

    Πιστοποιημένη επισήμως ως NVIDIA® G-SYNC® Compatible, η υψηλών επιδόσεων οθόνη XG270, παρέχει στους gamers αξεπέραστη εμπειρία παιχνιδιού. Όλες οι συμβατές με NVIDIA G-SYNC οθόνες, έχουν πιστοποιηθεί από τη NVIDIA για να προσφέρουν στους παίκτες ξεκούραστο gaming, με refresh rate έως και 240 Hz.

    Η ViewSonic ELITE σε συνεργασία με την Blur Busters, έχει αναπτύξει το PureXP, μια ειδική για τις ViewSonic ELITE τεχνολογία strobe backlight (οπίσθιου φωτισμού). Το PureXP ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης κινούμενης εικόνας (Moving Picture Response Time), μειώνοντάς τον στα μόλις 0,6 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Έτσι αποφεύγεται η εμφάνιση του strobe crosstalk, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα του χρώματος, παρέχοντας τέλεια απεικόνιση κίνησης στην οθόνη. Η XG270 είναι η πρώτη εγκεκριμένη Blur Buster οθόνη στον κόσμο, ρυθμισμένη και πιστοποιημένη για να παρέχει στους gamers δυνατότητες GtG καθώς και γρήγορο MPRT.

    “Θέλαμε να πετύχουμε καλύτερη φωτεινότητα κατά τη μείωση του motion blur, οπότε η εύρεση του σωστού συνεργάτη για τη βελτιστοποίηση του Pure XP ήταν πολύ σημαντική”, δήλωσε ο Kendall Miller, global gaming manager της ViewSonic ELITE. “Με τη βοήθεια της Blur Busters, κατορθώσαμε να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή μείωση του motion blur, προσφέροντας στους gamers απόλυτη ακρίβεια κίνησης”.

    ELITE XG270QC

    Η gaming οθόνη ELITE XG270QC των 27 ιντσών, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ζωντανές εικόνες στους gamers, με καμπυλότητα 1500R και ανάλυση 2560×1440 (QHD). Το XG270QC monitor, αναβαθμίζει τους εικονικούς κόσμους των gamers, προσφέροντας φωτεινότητα 550 cd / m2 και ευρεία χρωματική κάλυψη DCI-P3> 90%. Η οθόνη είναι πλήρως εξοπλισμένη, έχοντας ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, χρόνο απόκρισης 3ms (MPRT) και τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro για αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού.

    ELITE RGB Alliance

    Με την κυκλοφορία των νέων σειρών XG27 και XG270QC, το ELITE RGB μπορεί να αποδώσει τέλεια με δύο βασικούς συνεργάτες: τις Razer και Thermaltake. Η Razer Chroma RGB και η Thermaltake TT RGB Plus, συνδέονται με το ELITE RGB μέσω του ELITE Display software, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τόσο τον accent όσο και τον ambient φωτισμό της οθόνης. Με το Razer Chroma RGB, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο Workshop Chroma, το οποίο διαθέτει μια συλλογή προφίλ RGB που έχει ενσωματωθεί από προγραμματιστές παιχνιδιών για πάνω από 135 δημοφιλής τίτλους. Χρησιμοποιώντας το Razer Chroma το RGB και το προηγμένο λογισμικό RGB της Thermaltake, οι παίκτες ελέγχουν πλήρως το περιβάλλον RGB, αποκομίζοντας την απόλυτη εμπειρία στο παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Razer Chroma RGB, επισκεφθείτε το: www.razer.com/chroma.

    ELITE Ally

    Το περιφερειακό ELITE Ally είναι μια USB touch-screen που επιτρέπει στους gamers να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις της οθόνης, για λειτουργίες όπως τα modes των παιχνιδιών, το adaptive sync, το HDR, η φωτεινότητα, η αντίθεση, ο φωτισμός RGB και πολλές άλλες. Οι χρήστες μπορούν να ζήσουν μία εξαιρετική εμπειρία χωρίς να αγγίξουν την οθόνη ή να ανοίξουν το software controller της. Επί του παρόντος, η συσκευή ELITE Ally είναι συμβατή μόνο με επιλεγμένες οθόνες παιχνιδιών ViewSonic ELITE.

    Διαθεσιμότητα

    Τα XG270QG και XG270 monitors, είναι πλέον διαθέσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το XG270QC θα λανσαριστεί παγκοσμίως το Μάρτιο του 2020 ενώ το XG550 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2020

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles