15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η βιογραφία του Elon Musk από τον Ashlee Vance κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

    Έρχεται σύντομα στην αγορά! Η βιογραφία του Elon Musk αποτελεί μια διαφωτιστική ματιά στην καταπληκτική ζωή ενός από τους πιο απρόβλεπτους και φιλόδοξους επιχειρηματίες του Σίλικον Βάλεϊ, και ταυτόχρονα μια συναρπαστική ανάλυση της αναγέννησης που ζει η αμερικανική εφεύρεση και οι άνθρωποι από πίσω της.

    elon musk

    Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται η τεχνολογία και το όραμα του Ίλον Μασκ, του διάσημου επιχειρηματία και πρωτοπόρου πίσω από το SpaceX, την Tesla και το SolarCity, ο οποίος πούλησε μια από τις διαδικτυακές εταιρείες του, την PayPal, για ενάμισι δισεκατομμύριο δολάρια. Ο Άσλι Βανς ξεδιπλώνει σε όλο το εύρος της τη ζωή και το έργο μιας ιδιοφυΐας, από τα ταραχώδη παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική και τη φυγή του στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τις τρομερές τεχνολογικές καινοτομίες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις.

    Χρησιμοποιεί την ιστορία του Μασκ για να απαντήσει σε ένα από τα πιο πιεστικά ερωτήματα της εποχής μας: μπορεί το έθνος των εφευρετών και δημιουργών που καθοδήγησε τον σύγχρονο κόσμο για έναν αιώνα να είναι εξίσου αποτελεσματικό σε μια εποχή άγριου ανταγωνισμού παγκοσμίως; Ισχυρίζεται ότι ο Μασκ, μια από τις πιο ασυνήθιστες προσωπικότητες στην αμερικανική επιχειρηματική ιστορία, είναι το σύγχρονο αμάλγαμα θρυλικών εφευρετών και βιομηχάνων, όπως ο Τόμας Έντισον, ο Χένρι Φορντ, ο Χάουαρντ Χιουζ και ο Στιβ Τζομπς, καθώς έχει αφιερώσει την ενέργειά του και την τεράστια περιουσία του στην επινόηση ενός μέλλοντος που θα είναι τόσο πλούσιο όσο είχαν ονειρευτεί οι οραματιστές της χρυσής εποχής της επιστημονικής φαντασίας.

    Το Elon Musk αναδεικνύει μια βιομηχανία τεχνολογίας που αλλάζει γρήγορα και ριζικά εξετάζοντας τη ζωή ενός από πιο ισχυρούς τιτάνες της.

    Το βιβλίο Elon Musk: Η Tesla, η SpaceX και η αναζήτηση ενός φανταστικού μέλλοντος από τον Ashlee Vance κυκλοφορεί σύντομα από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles