20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η WaveMotion παρουσιάζει την Audio Pro! Παίζει φανταστικά… Παντού!

    Η WaveMotionAΕ, ο Διανομέας προϊόντων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, ανακοινώνει την επίσημη διανομή για την Ελληνική Αγορά της AudioPro, ενισχύοντας περαιτέρω το portfolio των premium Brands Ήχου της Εταιρείας.

    Η Audio Pro είναι ένα Σουηδικό Brand που έχει διανύσει μία σημαντική πορεία κατά την διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών του κλασσικού hi-fi ήχου. Η Εταιρεία σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει ηχεία high fidelity από το 1978. Tη δεκαετία του ’70, η Audio Pro θα εισάγει στην αγορά μια σειρά από ενεργά ηχεία με προηγμένη τεχνολογία και υψηλή ποιότητα ήχου, που αποτελούν ορόσημα στην ιστορία κατασκευής ηχείων υψηλής πιστότητας. Σήμερα, η Audio Pro έχει μεταμορφωθεί σε μία ισχυρή και καινοτόμο εταιρεία, η οποία διοικείται με σύγχρονο επιχειρηματικό πνεύμα, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας μια συναρπαστική σειρά ενεργών ηχείων εξοπλισμένων με ασύρματα, multiroom χαρακτηριστικά αλλά και έξυπνες δυνατότητες φωνητικού ελέγχου, τα οποία διανέμονται παγκοσμίως σε περισσότερες από 55 χώρες. Τα τελευταία χρόνια, η Audio Pro εστιάζει σε ακόμα πιο βιώσιμες λύσεις σχεδιασμού και παραγωγής όπως  π.χ. παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των προϊόντων της, προκειμένου να πετύχει σημαντικά χαμηλότερους δείκτες στο περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

     

    Η γκάμα της Audio Pro περιλαμβάνει Multiroom, Bluetooth, Φορητά Ηχεία αλλά και Ηχεία Οικιακού ήχου.

     Multiroom Ηχεία

    Τα διάφορα δωμάτια του σπιτιού έχουν διαφορετική εμφάνιση, επίπλωση και αισθητική , και αυτό που ταιριάζει σε ένα δωμάτιο μπορεί να μην ταιριάζει εξίσου καλά σε ένα άλλο – για αυτόν τον λόγο και το σουηδικό brand Audio Pro παρουσιάζει τα ηχεία multiroom. Έτσι μπορείς να επιλέγεις που θέλεις να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική, σε ποιο δωμάτιο αλλά και σεόλο το σπίτι. Επέλεξε δύο ηχεία και μετέτρεψε το σπίτι σου σε μια  πραγματική σκηνή. Δοκίμασε να παίζουν όλα μαζί ταυτόχρονα. Ή και όχι. Εσύ διαλέγεις. Μερικά από τα ηχεία Multiroom είναι τα C3, A10, C5 MkII, A15, C10 MkII, D-2, Drumfire II, G10. Για περισσότερες πληροφορίες: Προϊόντα | WaveMotion A.Ε.

     

    Bluetooth & Portable Speakers

    Τα περισσότερα από τα ηχεία διαθέτουν Bluetooth, ώστε να έχετε εξαιρετικό ήχο και την ευελιξία να μετακινείστε όταν εξακολουθείτε να ακούτε τη μουσική σας. Στην όλο και αυξανόμενη αγορά για mutliroom ηχεία, έχει αυξηθεί η ζήτηση για προϊόντα που όχι μόνο λειτουργούν εξαιρετικά στο σπίτι, αλλά προσφέρουν επίσης καθαρό ήχο όταν τοποθετούνται στον κήπο και σε άλλους εξωτερικούς χώρους. Για να το καταφέρετε αυτό, χρειάζεστε φορητά προϊόντα που να αντέχουν τις καιρικές συνθήκες και την εκτεταμένη χρήση. Τα A15, T5, P5 είναι μερικά από τα φορητά ηχεία που μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Είναι ισχυρά και ανθεκτικά στη βροχή. Επιπλέον η Audio Pro σε πολλά μοντέλα εστιάζει σε πολύχρωμους συνδυασμούς. Τα χρώματα είναι ένα οπτικό φαινόμενο που έχει βαθύτερο αντίκτυπο στην ανθρώπινη ψυχή από όσο νομίζουμε. Τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν υποσυνείδητα τα συναισθήματά μας πολύ έντονα, και πολλοί σχεδιαστές εσωτερικών χώρων χρησιμοποιούν αυτή τη γνώση όταν σχεδιάζουν εσωτερικούς χώρους και επιλέγουν λεπτομέρειες στις οποίες θα στηρίζονται τα μάτια μας. Για περισσότερες πληροφορίες: Προϊόντα | WaveMotion A.Ε.

     

    Οικιακός Ήχος

    H Audio Pro προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη λύση οικιακού ήχου. Τα A28 και A38 είναι σχεδιασμένα για άτομα που επιθυμούν ταυτόχρονα ήχο τηλεόρασης ποιότητας hi-fi διατηρώντας την επιλογή streaming μουσικής από τις δικές τους συσκευές αλλά και από online. Είναι ολοκληρωμένες λύσεις ήχου που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μια εμπειρία ακρόασης που είναι εξίσου εντυπωσιακή όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τηλεόραση όσο και για καθημερινή ακρόαση μουσικής, παρέχοντας μια πολύ πληρέστερη εμπειρία ήχου από ό,τι μπορεί να επιτευχθεί με μια παραδοσιακή μπάρα ήχου. Τα A28 και A38 αναβαθμίζουν τον ήχο από μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από αυτό που παράγεται από μια τυπική μπάρα ήχου. Αποκτήστε σημαντικά μεγαλύτερη και πληρέστερη εμπειρία ήχου όταν παρακολουθείτε τηλεόραση ή μεταδίδετε μουσική απευθείας από smartphone και χρησιμοποιήστε τα ως multiroom ηχεία. Κανένα άλλο ηχείο στην αγορά σήμερα δεν είναι τόσο πολύ-επίπεδο όσο αυτά», λέει ο Jens Henriksen, Chief Sales & Marketing Officer της Audio Pro. Για περισσότερες πληροφορίες: Προϊόντα | WaveMotion A.Ε.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles