15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Western Digital παρουσιάζει τη SanDisk Extreme microSD UHS-I 1TB, την ταχύτερη κάρτα στον κόσμο!

    Καθώς η ζήτηση των καταναλωτών για υψηλής ποιότητας περιεχόμενο συνεχίζει να αυξάνεται, η Western Digital παρέχει μία μεγαλύτερη, ταχύτερη εμπειρία με νέες λύσεις που οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα της ψηφιακής αποθήκευσης, παρέχοντας στους καταναλωτές τον άριστο συνδυασμό απόδοσης και χωρητικότητας ώστε να μπορούν να κάνουν περισσότερα με το πλούσιο περιεχόμενο που λαμβάνουν.

    Extreme_microSD_1TB_HR

    Στο συνέδριο Mobile World Congress, η εταιρία παρουσίασε την ταχύτερη στον κόσμο κάρτα μνήμης 1TB UHS-I microSD, την κάρτα 1TB SanDisk Extreme UHS-I microSDXC. Η νέα κάρτα χαρακτηρίζεται από υψηλότερη ταχύτητα και χωρητικότητα, ιδανική για λήψη και μεταφορά τεράστιου όγκου φωτογραφιών και video υψηλής ποιότητας σε smartphones, drones και action cameras. Αυτά τα εντυπωσιακά επίπεδα χωρητικότητας και ταχύτητας παρέχουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να δημιουργούν όλο το περιεχόμενο που θέλουν χωρίς να ανησυχούν για περιορισμούς στον αποθηκευτικό χώρο ή μεγάλους χρόνους μεταφοράς δεδομένων.

    Οι σύγχρονες φωτογραφικές μηχανές και τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα επιτρέπουν στους καταναλωτές να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο εύκολα, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως οι εναλλάξιμοι φακοί, οι δυνατότητες λειτουργίας ριπής και η ανάλυση 4K. Η Western Digital συνεχίζει να παρέχει τις πιο προηγμένες λύσεις προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι καταναλωτές μπορούν να φωτογραφίζουν και να  μοιράζονται μία πολύτιμη στιγμή τους ή να δημιουργούν περιεχόμενο video για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

    Σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη μεταφορά μεγάλου όγκου περιεχομένου υψηλής ποιότητας πιο γρήγορα από ποτέ, η κάρτα μνήμης 1TB SanDisk Extreme UHS-I microSD φτάνει ταχύτητες έως και 160MB/s. Αυτή η νέα κάρτα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν αρχεία σχεδόν στο μισό χρόνο σε σχέση με τις τυπικές κάρτες UHS-I microSD που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι κάρτες φτάνουν αυτό το ρεκόρ ταχυτήτων χρησιμοποιώντας την τεχνολογία flash που έχει αναπτύξει η Western Digital. Η νέα κάρτα  SanDisk Extreme είναι επίσης διαθέσιμη σε χωρητικότητα 512GB και χαρακτηρίζεται από την ένδειξη Α23  που σημαίνει αστραπιαία ταχύτητα στο άνοιγμα και στην φόρτωση των εφαρμογών.

    Οι κάρτες SanDisk Extreme UHS-I microSD 1TB και 512GB και θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης κατά το τέλος Απριλίου 2019. Οι προτεινόμενες λιανικές τιμές των καρτών θα είναι 399€ και 179€ αντίστοιχα.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles