16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η WIND «τρέχει» στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών

    Ο Μαραθώνιος όσο να ‘ναι παραπέμπει στην αρχαιότητα, σωστά; Σωστά, πλην όμως αυτό δεν χρειάζεται να εμποδίζει την τεχνολογία να βοηθήσει τους δρομείς να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η WIND, λοιπόν, ούσα Επίσημος Χορηγός του 30ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών, ανακοίνωσε πως θα προσφέρει σε όλους τους δρομείς των αγώνων της διοργάνωσης (5 & 10 χιλιόμετρα, δυναμικό βάδισμα και μαραθώνιος) τη δυνατότητα να ενημερώσουν τα φιλικά τους πρόσωπα για την ώρα που θα τερματίσουν μέσω SMS!

    Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ενημερωτικό γραπτό μήνυμα το οποίο θα αποστέλλεται μέσω του ειδικού chip χρονομέτρησης κάθε δρομέα τη στιγμή που εκείνος θα περνά τη γραμμή του τερματισμού! Κάθε συμμετέχων μπορεί να δηλώσει έως και τρεις αριθμούς –ελληνικών- κινητών τηλεφώνων προκειμένου να ενημερωθούν αυτόματα ισάριθμα αγαπημένα του πρόσωπα. Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχεις παρά να πας εδώ.

    Μάλιστα, η WIND με κάθε πέρασμα δρομέα από την ειδική «Αψίδα Αγάπης» που θα στηθεί στη συμβολή των λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Βασ. Κωνσταντίνου, απέναντι από το άγαλμα του Δρομέα, θα αυξάνει κατά 1 ευρώ το ποσό που θα δωρίσει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ (κάθε δρομέας θα πρέπει απλά να πατήσει επάνω στον τάπητα της αψίδας).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles