12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η WIND VISION στον υπολογιστή σου!

    Νέα συσκευή, ίδια εμπειρία WIND VISION! Η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της WIND είναι πλέον διαθέσιμη μέσω υπολογιστή στο www.windvision.gr. Η WIND VISION, βρίσκεται σε όλες τις οθόνες του σπιτιού, με ενιαία εμπειρία και δυνατότητες σε όλες τις συσκευές του χρήστη.

    Στο windvision.gr ο συνδρομητής μπορεί να απολαύσει όλο το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στο Family Pack με περισσότερα από 50 συνδρομητικά κανάλια που περιέχουν σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ, σπορ, μουσική και ειδήσεις. Όλες οι δυνατότητες διαχείρισης περιεχομένου είναι διαθέσιμες στον υπολογιστή, όπως οι 3 οδηγοί προγράμματος για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο, επανεκκίνηση, το catch up 7 ημερών, η εγγραφή και όλο το αγαπημένο περιεχόμενο του συνδρομητή στο myLibrary. Παράλληλα, ισχύουν οι ρυθμίσεις  γονικού ελέγχου και το κλείδωμα καναλιών, που έχουν οριστεί για την ασφάλεια όλων των μελών της οικογένειας.

    Η παρακολούθηση της  WIND VISION μέσω του site μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε σύνδεση Internet και οποιονδήποτε browser, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ενεργό συμβόλαιο WIND VISION και τα στοιχεία πρόσβασης που χρησιμοποιεί ο συνδρομητής στο myWIND!

    Ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND Ελλάς δήλωσε: «Η WIND VISION δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις δυνατότητες της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε αναπτύξει ένα τεχνολογικό προϊόν που δεν έχει περιορισμούς σε αυτά που προσφέρει. Ανταποκρινόμαστε πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου πελάτη και προσφέρουμε προστιθέμενη αξία και ευελιξία στην εμπειρία του

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles