16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Xiaomi έχει στα σκαριά την updated 2021 version του πετυχημένου Redmi Note 8!

    To Redmi Note 8 συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πετυχημένα εμπορικά smartphones της Xiaomiever, καθώς σε επίπεδο πωλήσεων μετράει περισσότερα από 25 εκατομμύρια units. Η κινεζική εταιρεία βλέποντας την τεράστια επιτυχία του Redmi Note 8 έχει ήδη στα σκαριά μια αναβαθμισμένη έκδοση για το 2021, η οποία αναμένεται να καταστήσει το πετυχημένο smartphone της ακόμη πιο αποδοτικό…

    Σύμφωνα με το report του XiaomiUI Telegram Group, το Redmi Note 8 θα διαθέτει IPS display με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, με ένα notch στο στυλ σταγόνας, αλλά και ένα quad camera setup στο πίσω μέρος, όπου η κύρια κάμερα στα 48MP. Εφόσον οι φήμες βγουν αληθινές, η ανανεωμένη αυτή έκδοση του πετυχημένου smartphone θα στηρίζεται στο αναβαθμισμένο SoC της MediaTek G85 (το οποίο «φιλοξενείται» επίσης στο Redmi Note 9), ενώ επιπλέον το G85 θα συνεργάζεται με 4GB RAM και 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου, μαζί με μια μπαταρία χωρητικότητας στα 4000mAh. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, η 2021 version του Redmi Note 8 θα υποστηρίζει Bluetooth 5.2 και θα «φοράει» το Android 11 (μαζί με το MIUI12). Όσον αφορά την τιμή του, η νέα αυτή version του πετυχημένου smartphone θα κοστίζει κοντά στα 180$, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι θα έχουμε για μια ακόμη σούπερ value-for-money πρόταση με την ποιοτική σφραγίδα της Xiaomi.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles