15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Xiaomi εξηγεί γιατί το Mi 6 δε διαθέτει θύρα ακουστικών

    Με τη διάθεση του Xiaomi Mi 6 η κινεζική εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Apple και προέβη στην εγκατάλειψη της θύρας ακουστικών των 3,5 χιλιοστών. Σύμφωνα με δήλωση της Xiaomi στο Android Central, ο λόγος που προέβησαν σε μια τέτοια ενέργεια επεξηγείται παρακάτω. Ας παρακολουθήσουμε την δήλωση της εταιρείας:

    1492659822344251

    Ο εσωτερικός χώρος στα smartphones είναι πολύτιμος. Αφαιρώντας τη θύρα ακουστικών, μπορούμε να εξοικονομήσουμε αρκετό χώρο στο εσωτερικό του smartphone για άλλα εξαρτήματα, όπως μια μεγαλύτερη μπαταρία. Ο ήχος μέσω USB Type-C γίνεται όλο και πιο κοινός και θα συνεχίσει να παρέχει ακόμη πιο καλή ποιότητα.

    Η μεγαλύτερη μπαταρία στην οποία αναφέρεται η εταιρεία είναι αυτή του Mi 6, που παρέχει κατά 10.5% αυξημένη χωρητικότητα σε σχέση με το Mi 5. Η μπαταρία του Mi 6 είναι των 3.350 mAh. Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι το Mi 6 έρχεται και με κάμερα διπλού φακού στο πίσω μέρος. Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η τυπική θέση της θύρας είναι στην κορυφή, η Xiaomi ίσως δεν είχε αρκετό χώρο για να τοποθετήσει και αυτήν αλλά και την κάμερα. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η συσκευή καταφθάνει με αντάπτορα USB Type-C σε 3.5 mm.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles