18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Xiaomi με update μείωσε τις θερμοκρασίες του SD888 στο Mi 11 Ultra

    Στην περίπτωση του Xiaomi Mi 11 Ultra, η μεγάλη αλήθεια είναι πως η έμπειρη Κινεζική εταιρεία επένδυσε πολλά και θέλησε να προσθέσει ότι καλύτερο σε θέμα hardware, όπως τρεις αισθητήρες Quad Bayer νέας γενιάς, ποιοτική κύρια κάμερα και μια βοηθητική δεύτερη οθόνη. Ακόμη, ενσωμάτωσε τον τελευταίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888. Η επιλογή του ήταν προφανής, αλλά η εταιρεία δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης και αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή τιμή του Mi 11 Ultra, δημιούργησε κακές εντυπώσεις στο πλήθος για μια τέτοια συσκευή-ναυαρχίδα.

    Τα καλά νέα είναι πως οι προγραμματιστές του MIUI βρήκαν έναν τρόπο να προσφέρουν λίγη δροσιά καταπολεμώντας τις υψηλές θερμοκρασίες αυτού του chip. Πως επιτεύχθηκε αυτό; Έγιναν οι κατάλληλες παρεμβάσεις από θέμα λογισμικού και έτσι προέκυψε η νέα ενημέρωση MIUI 12.21.7.14. Οι πρώτοι που το έλαβαν ήταν οι κάτοχοι της κινεζικής έκδοσης του Xiaomi Mi 11 Ultra. Όσοι κατάφεραν να εγκαταστήσουν την ενημέρωση σημειώνουν ότι με εντατική χρήση της ναυαρχίδας, αισθάνθηκαν μια μείωση της θέρμανσης κατά 5 ° C σε σύγκριση με τη θερμοκρασία που καταγράφηκε πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

    Θυμηθείτε ότι το Xiaomi Mi 11 Ultra έχει μια κύρια οθόνη 6,81 ιντσών με ανάλυση 3200 × 1440 pixel και μια επιπλέον οθόνη με διαγώνιο 1,1 ίντσες, 8/12 GB RAM και 256/512 GB ROM, 20MP μπροστινή κάμερα και τριπλή πίσω κάμερα 50 MP (f / 2.0) + 48 MP (f / 4.1) + 48 MP (f / 2.2).

    [via]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles