24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Yahoo σε προσκαλεί να δημιουργήσεις μία wish list με τα usernames που πάντα ήθελες να έχεις

    Ως συνέχεια της πρωτοβουλίας που έχει λάβει ήδη η Yahoo να “απελευθερώσει” usernames από email accounts που παραμένουν ανενεργά για περισσότερο από 12 μήνες, η εταιρεία προσφέρει τώρα σε όλους σας τη δυνατότητα να “διεκδικήσετε” ένα λογαριασμό Yahoo με το username που πάντα θέλατε να έχετε!

    yahoo-wish-list

    Η “Yahoo wish list” είναι ανοικτή για να “δηλώσετε” σ’ αυτήν το username που επιθυμείτε να αποκτήσετε στις υπηρεσίες της εταιρείας, όπως το Yahoo Mail, το Flickr και τα άλλα sites της. Εσείς δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε στη λίστα τα usernames που επιθυμείτε (με σειρά προτεραιότητας) και κατόπιν να περιμένετε έως τις 7 Αυγούστου, για να δείτε αν θα αποκτήσετε κάποιο της προτίμησής σας. Σε περίπτωση που τα καταφέρετε, θα λάβετε μία σχετική ειδοποίηση ότι το username που επιθυμείτε είναι πλέον δικό σας.

    Αν, όμως, ζητήσετε ένα username που είναι ήδη ελεύθερο, θα ενημερωθείτε αυτόματα για τη διαθεσιμότητά του και θα καθοδηγηθείτε για τον τρόπο που μπορείτε να το αποκτήσετε.

    Η Yahoo σε αυτή τη νέα της υπηρεσία χρησιμοποιεί μία σειρά από τεχνολογίες ασφαλείας, ενώ συνεργάζεται και με το Facebook.

    Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη wishlist της Yahoo εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles