19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H ζωή του Andre the Giant θα γίνει ταινία!

    Ο Andre the Giant ήταν ο ορισμός του… “larger than life” τύπου, ο φόβος και ο τρόμος του WWE, αυτός που ξεχώριζε χαρακτηριστικά πάνω απ’ όλους. Κάτι που είχε συνηθίσει από την παιδική του ηλικία κιόλας ο γεννημένος στη Γαλλία παλαιστής, του οποίου οι μονομαχίες με τον Hulk Hogan είχαν αφήσει εποχή στο κατς με τους fans να του έχουν ιδιαίτερη  αδυναμία.

    andre

    Μετά τον θάνατό του το 1993 η κόρη του Robin Christensen-Roussimoff αποφάσισε να δώσει τα δικαιώματα της ιστορίας του στην IDW που δημοσίευσε το graphic novel/βιογραφία Andre the Giant: Closer to Heaven. Όλα αυτά τα χρόνια το ενδιαφέρον του κοινού για τη ζωή του τεράστιου αυτού τύπου με την καλή καρδιά και την ακόρεστη όρεξη για φαγητό και κυρίως ποτό, μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο όντας ιδιαίτερα δημοφιλής. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε κάνει πέρασμα και από την μεγάλη οθόνη στο The Princess Bride του 1987.
    Ήταν λογικό δηλαδή πως κάποια στιγμή θα φτάναμε στην επίσημη ανακοίνωση πως η ζωή του γίγαντα θα γίνει ταινία. Όπως γράφει το Variety το παραπάνω κόμικ θα αποτελέσει τη βάση για το σενάριο και ο κόσμος θα μάθει για πρώτη φορά λεπτομέρειες από τη ζωή του. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Lion Forge Comics και Stone Village Productions, με την κόρη του να έχει την γενική επίβλεψη ως βασικός σύμβουλος του project. Όπως δήλωσε είναι πολύ χαρούμενη που η ιστορία του πατέρα της θα περάσει στη μεγάλη οθόνη και είναι ένα project αγάπης για αυτούς που θα ασχοληθούν με αυτό.
    Το graphic novel Andre the Giant: Closer to Heaven το είχε γράψει ο Brandon Easton ενώ illustrator ήταν ο Denis Medri.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles