21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η ζωή του Jamie Vardy θα γίνει ταινία!

    Μόνο εάν ζεις σε καμία σπηλιά στο βουνό ή το μόνο σπορ που ξέρεις είναι η μπιρίμπα δεν θα γνωρίζεις πως η Λέστερ έγραψε φέτος ιστορία στην Αγγλία κερδίζοντας το πρωτάθλημα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τους μεγάλους συλλόγους της χώρας. Από τους πρωταγωνιστές της έκπληξης του αιώνα δεν ήταν άλλος από τον επιθετικό της ομάδας Jamie Vardy που σκόραρε κατά βούληση. Από την πρώτη στιγμή η τρελή πορεία της ομάδας μπήκε στο μάτι των Βρετανών παραγωγών που πίστεψαν πως βρήκαν την ιδανική “against all odds” ιστορία, με κεντρικό πρόσωπο της φυσικά τον Vardy, τον ορισμό του “late bloomer” που δικαιώθηκε αγωνιστικά μετά από αρκετά χρόνια στα γήπεδα.

    1111

    O Adrian Butchart, ο κινηματογραφιστής που κινεί τα νήματα πίσω από το project έκανε γνωστό πως θέλει τον κωμικό Jack Whitewall για να ερμηνεύσει τον μάνατζερ του Vardy, John Morris, ενώ για τον ρόλο του Vardy ο Butchart είναι σε συζητήσεις με τον Louis Tomlinson των One Direction. Επίσης ο τραγουδιστής των Westlife, Nicky Bryne είναι υποψήφιος για να παίξει τον τερματοφύλακα της Λέστερ, Kasper Schmeichel.

    Η Warner Bros είχε εκφράσε από το χειμώνα κιόλας το ενδιαφέρον της για να ασχοληθούν με το project, αφού η ιστορία είχε ενθουσιάσει μέχρι και το κοινό στην Αμερική, μία χώρα όπου το ποδόσφαιρο γνωρίζει ολοένα και μεγαλύτερη άνθηση. Μάλιστα όπως είχε ειπωθεί η περίπτωση της Λέστερ και του Vardy ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να στηθεί ένα “feel good” story στο ύφος του μπέιζμπολ φιλμ, Field of Dreams του 1989. Εμείς πάντως το μόνο που έχουμε να πούμε είναι να ξυπνήσει ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας από τον βαθύ του ύπνο και να τον βάλει στον επόμενο αγώνα, αλλιώς βλέπουμε τα “Λιοντάρια” να πηγαίνουν άπατα στο Euro2016!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles